Новини про зірок
Подобається

«Мені цей костюм дуже дорогий» : Катерина Кухар з’явилася на сцені в легендарному вбранні

08/12/2017     Автор: Яна Романська
«Мені цей костюм дуже дорогий» : Катерина Кухар з’явилася на сцені в легендарному вбранні

3 грудня на сцені Національної опери України пройшов святковий гала-концерт "Катерина Кухар "Love and Passion". 

У гала-концерті Катерина Кухар та Олександр Стоянов виконали фрагмент з 3 акту класичного балету "Лебедине озеро", па-де-де "Весняні води", а також сучасну постановку Раду Поклітару "Прості речі". Завершився вечір одноактним балетом "Шахерезада", передає Корупція.Стар.

Примітно, що для виходу в партії чорного лебедя Катерина Кухар вибрала легендарну чорну пачку, яку їй ще в училищі подарувала прославлена прима-балерина Тетяна Таякіна: "Мені цей костюм дуже дорогий, його мені подарував мій педагог, самій пачці вже близько 40 років. Вона не обвисає і сидить ідеально, не порівняти з тими, що роблять зараз. Коли я танцюю за кордоном, мене завжди питають, де я пошила настільки чудовий костюм. Колись в цій пачці блищала на кращих світових сценах сама Тетяна Таякіна, в деяких країнах її ім'ям назвали балетні школи. Для мене її робота зі мною була на вагу золота. Завдяки Тетяні Олексіївні я вперше в практиці зробила на іспиті в цілому 64 фуете, (два рази по 32, в анфас і по діагоналі) це максимальна кількість. Мій клас вона випускала будучи чинним директором Київського хореографічного училища. За рік до закінчення навчання інший наш учитель поїхав на ПМЖ до Німеччини і тільки через мене вона взяла наш клас – це був її єдиний випуск за всю практику", – розповіла прима балерина Катерина Кухар.

Популярне:Джанабаєва приголомшила свої образом на модному показі

Також в цей вечір на сцені танцювали солісти Національної опери України. Постановку Алли Рубіної "Сіртакі" виконали Марат Радімов і Юлія Кулик, па-де-де з балету "Есмеральда" Микита Сухоруков та Катерина Діденко, па-де-скляв з балету "Корсар" Катерина Діденко і Данило Сілкін, фрагмент 2 акту балету "Лебедине озеро" Юлія Трандасір.