Новини про зірок
Подобається

Ви про неї ще не забули? Кухар показала нове фото в пікантному вбранні

07/12/2017     Автор: Яна Романська
Ви про неї ще не забули? Кухар показала нове фото в пікантному вбранні

Для виходу в партію чорного лебедя Кухар вибрала чорну пачку, яку їй ще в училищі подарувала прославлена ​​прима-балерина, передає Корупція.Стар

Популярне: Це щось космічне: Ані Лорак одягнула бежеві лосини, а зверху боді такого ж кольору

3 грудня на сцені Національної опери України пройшов святковий гала-концерт "Катерина Кухар" Love and Passion "".

У гала-концерті Катерина Кухар та Олександр Стоянов виконали фрагмент з 3 акту класичного балету "Лебедине озеро", па-де-де "Весняні води", а також сучасну постановку Раду Поклітару "Прості речі".

Кухар вибрала легендарну чорну пачку, яку їй ще в училищі подарувала прославлена ​​прима-балерина Тетяна Таякіна:

"Мені цей костюм дуже дорогий, його мені подарував мій педагог, самій пачці вже близько 40 років. Вона не обвисає і сидить ідеально, не порівняти з тими , що роблять зараз. Коли я танцюю за кордоном, мене завжди питають, де я пошила настільки чудовий костюм.

Колись в цій пачці блищала на кращих світових сценах сама Тетяна Таякіна, в деяких країнах її ім'ям називали балетні школи. Для мене її робота зі мною була на вагу золота.

Завдяки Тетяні Олексіївні я вперше в практиці зробила на іспиті в цілому 64 фуете, (два рази по 32, в анфас і по діагоналі) це максимальна кількість.

Мій клас вона випускала будучи чинним директором Київського хореографічного училища.

За рік до закінчення навчання інший наш учитель поїхав на ПМЖ до Німеччини і тільки через мене вона взяла наш клас — це був її єдиний випуск за всю практику ", — розповіла прима балерина Катерина Кухар.

Також в цей вечір на сцені танцювали солісти Національної опери України.

Постановку Алли Рубіної "Сіртакі" виконали Марат Радімов і Юлія Кулик, па-де-де з балету "Есмеральда" Микита Сухоруков та Катерина Діденко, па-де- склав з балету "Корсар" Катерина Діденко і Данило Сілкін, фрагмент 2 акту балету " Лебедине озеро "Юлія Трандасір.