Новини про зірок
Подобається

А ви бачили чоловіка Анни Завальської? Ви тільки подивіться на цього красеня

07/12/2017     Автор: Яна Романська
А ви бачили чоловіка Анни Завальської? Ви тільки подивіться на цього красеня

35-річна екс-учасниця гурту «Алібі» Анна Завальська сьогодні щаслива мама.  Співачка до останнього приховувала свою вагітність (як, втім, і весілля з композитором Дмитром Саратським)..

За словами близької подруги Анни, її обранцем став композитор Дмитро Саратський, який на два роки молодший за неї. Закохані не хотіли афішувати стосунки, бо вважали, що це не на часі. З Анною він познайомився на роботі. Зустрічалися чотири роки.

Анна Завальська розповіла, що її чоловік вже зараз привчає маленького сина до музики.

Популярне: Джанабаєва приголомшила свої образом на модному показі

"Діма грає йому "Queen", музику із "Зоряних воєн", — говорить Анна Завальська.

Ще раніше Анна Завальська повідала, що її з чоловіком одружив у Лас-Вегасі Чубака та Майстер Йода.

"Весілля не було, тому що ми з Дімою хотіли аби гроші пішли, які заощадили на поїздку в Америку. Повінчалися у Лас-Вегасі. Діма фанат "Зоряних війн" тому нас одружив Майстер Йода і Чубака", — повідомила Анна Завальська.

Співачка відзначила, що не є прихильницею пишних весіль, які часто влаштовують закохані.

"Це пов'язано з тим що велику кількість весіль ми працювали як артисти і вся ця атрибутика для мне це не є чимось ексклюзивним чи бажаним, Алінене весілля було єдиним виключенням, коли мені було гарно", — поділилась співачка Анна Завальська.

 

 

 

Dream team by @grozaelena

Публикация от Anna Zavalskaya (@anna_zavalskaya)

 

 

 

 

 

"Любовь живет три года", — утверждал наш современник Бегбедер, но учитывая тот факт, что нашим отношениям с Димой уже намного больше лет, в течении которых было достаточно совместно пройденных испытаний, которые закаляли и становились идеальной почвой для обоюдного роста рядом друг с другом, то сегодняшняя дата : ровно 3 года со дня штампа в паспорте, — совершенно не кажется страшной. Наоборот, любить — значить совершенствовать это умение каждый день, и спасибо Диме за то, что рядом с ним этот процесс не прекращается. Спасибо нашим свидетелям @moschitsky и @helengadjilova за то, что с вашей лёгкой руки мы уже 3 года продолжаем новый отсчёт уже в ином статусе.

Публикация от Anna Zavalskaya (@anna_zavalskaya)