Новини про зірок
Подобається

«Тричі кликав заміж»: Дорофеєва розповіла про стосунки з Дантесом

05/12/2017     Автор: Яна Романська
«Тричі кликав заміж»: Дорофеєва розповіла про стосунки з Дантесом

Співачка і тренер вокального проекту "Голос. Діти" Надя Дорофєєва, прикрасивши обкладинку грудневого глянцю "Караван", зізналася, що разом з Позитивом прагне подружитися з учасниками своєї команди для максимального результату: "Діти, які приходять на проект, – вже діаманти. І їх потрібно правильно огранувати, бути не просто тренерами, а стати для кожного справжніми друзями і підтримкою", – сказала співачка, передає Корупція.Стар.

Також Надя розповіла, що її чоловік і співак Дантес підтримував артистку на зйомках "Голос. Діти-4", а також поділилася, як вперше познайомилася зі своїм коханим: "Одного разу ми з Дантесом та іншими артистами їхали на музичний фестиваль. У поїзді він на мене навіть не дивився. А коли я вийшла з купе, щоб подихати повітрям, Вова вибіг слідом за мною і надів мені на плечі свою куртку. Коли всі зібралися спати, Вова раптом відкрив двері мого купе і сказав: "Я з тобою одружуся". Було приємно, але я не сприйняла його всерйоз: чула, що він ловелас. Цікаво, що раніше ми з подружкою в жарт підбирали мені жениха з шоубізу – зупинилися на Вові. Мені імпонувало, що він хороший, нахабний і загадковий. Люблю поганих хлопців".

Популярне:«Золота сукня і дивні чоботи»: Тіна Кароль вразила своїм зовнішнім виглядом на презентації своєї фотокниги

Цікаво, що Дантес робив пропозицію руки і серця тренеру "Голос. Діти-4" тричі: "Перший раз був "іграшковим" – чоловік одягнув мені на палець каблучку з дроту від шампанського. Вдруге каблучка була справжньою. Вова влаштував мені сюрприз за містом – я нібито брала участь у флешмобі. Ми хотіли одружитися, але тоді на весілля мрії грошей не вистачало. Коли з'явилися, Вова зробив пропозицію ще раз, але вже за всіма романтичними канонами. В день народження моєї мами, 16 березня, він підстроїв все так, щоб я подзвонила на радіо, де він працював ведучим ранкового шоу, і привітала маму. Раптово Вова запитав: "Вийдеш за мене?". Я, звичайно, закричала: "Так". Після цього мій майбутній чоловік сказав, що ми побачимося ввечері, а сам приїхав до мене з квітами і обручкою, про яку я мріяла".