Новини про зірок
Подобається

«І красуню може зіграти і страшненьку невдаху»: Хто вона, актриса, Вікторія Булітко?

05/12/2017     Автор: Яна Романська
«І красуню може зіграти і страшненьку невдаху»: Хто вона, актриса, Вікторія Булітко?

Улюблениця глядачів і дуже талановита актриса Вікторія Булітко, переможець багатьох театральних конкурсів. Вона знімається в серіалах і телешоу, пише і виконує власні пісні. Кар'єру починала в Запорізькому театрі молоді ще у студентські роки, передає Корупція.Стар.


Скільки талантів вмістила у собі ця тендітна і енергійна жінка. Вікторія прекрасно перевтілюється в будь-який образ, здатна зіграти як ідеальну, красиву жінку, так і страшненьку невдаху. Пісні, які Булітко виконує під час виступів на "Дизель Шоу" не тільки дуже подобаються глядачам, а й активно поширюються в мережі.

Своє сособисте життя Вікторія тримає за сімома замками. Та і свій вік актриса ретельно приховує, стежить за своїм здоров'ям і фігурою. Вона успішна і амбітна, та щирого кохання ще не знайшла. На даний момент її кар'єра стрімко летить угору.

Популярне:«Золота сукня і дивні чоботи»: Тіна Кароль вразила своїм зовнішнім виглядом на презентації своєї фотокниги

У 2015 році вона стала резидентом гумористичного шоу «Dizel Studio», в рамках якого теж виконує свої пісні. В цьому році Вікторія почала зніматися в телевізійному проекті «На трьох», а в планах у неї випуск двох кліпів. 

Настільки насичене творче життя актриси, все ж, не може замінити особистого щастя, тому хочеться сподіватися, що і її жіноча доля складеться не менш вдало, ніж кар'єра.