Новини про зірок
Подобається

Агілера таємно вийшла заміж. Ви лише погляньте на чоловіка-красунчика

04/12/2017     Автор: Яна Романська
Агілера таємно вийшла заміж. Ви лише погляньте на чоловіка-красунчика

Західні ЗМІ вітають Крістіну Агілеру з весіллям. Як виявилося, співачка таїї коханий Метт Ратлер стали чоловіком і дружиною. Про це пресі розповіла подруга артистки, повідомивши, що одруження пари відбулося ще цієї осені в Венеції, однак вони вирішили зберегти цієї в таємниці від преси, передає Корупція.Стар.


Знаменита співачка Крістіна Агілера вже близько чотирьох років зустрічалася з Меттом Ратлером. Днями ж західні ЗМІ повідомили про те, що Христина і Метт зіграли таємне весілля. Причому рішення про одруження було спонтанним і сталося під час романтичної поїздки.
 

Близька подруга Агілери  повідомила, що закохані розписалися під час поїздки в Італію. Незважаючи на давні заручини, рішення вступити в шлюб стало спонтанним як для Агілери, так і для її обранця. Вони сказали слова любові і клятву вірності один одному під час катаннях на гондолах. А ось гучне торжество з великою кількістю гостей молодята вирішили відкласти до весни

Популярне: Злата Огнєвич вразила шанувальників природнім виглядом

«Вони довго не наважувалися зробити цей крок, але в кінці кінців вирішили бути спонтанними … Романтична поїздка до Європи була відмінним приводом скріпити їх союз весіллям» — прокоментувала близька подруга Крістіни.

Церемонія пройшла в неофіційній формі, тому реєстрація шлюбу буде навесні наступного року в Каліфорнії, про що пара вже повідомила друзям.
Правда, сама Крістіна поки не коментує цю новину про весілля.