Новини про зірок
Подобається

Відпочиває на Мальдівах: Котова похвалилася шикарними формами у бікіні

01/12/2017     Автор: Яна Романська
Відпочиває на Мальдівах: Котова похвалилася шикарними формами у бікіні

Співачка Тетяна Котова порадувала шанувальників на сторінці в Instagram барвистими фото з подорожі. Котова насолоджується відпочинком на Мальдівах.


Співачка продемонструвала на острові фігуру в купальнику. Виконавиця також розповіла про особливості відпочинку, передає Корупція.Стар.

"Мальдіви — це дорого! Так, це не бюджетний курорт, але навіть тут є острови, розраховані на економних туристів. Головними витратами є: переліт, проживання та трансфер до готелю з острова на острів (можна скористатися поромом і пристойно заощадити). Мальдіви — це нудно! чомусь багато хто вважає, що тут нема чого робити, але тим часом сюди також приїжджають за кращим в світі дайвінгом, снорклінгом, серфінгом і кайтінгом. Флора і фауна Мальдів дуже небезпечна. Так, багато риби кусаються, а навколо всіх островів водяться акули. Однак загроз вони не становлять, а уникнути опіків коралів і укусів риб можна, просто нічого не чіпаючи під водою ", — поділилася зірка.

Популярне: «Золоте плаття і дивні чоботи»: Тіна Кароль вразила своїм зовнішнім виглядом на презентації своєї фотокниги

"У жарку пору року і в дні спортивних занять необхідно трохи збільшити щоденну норму споживання води, так як організм втрачає більше вологи. Ось два основних правила споживання води: пити маленькими ковтками, пити не менше 2 літрів води. А також у мене є більш точна формула розрахунку, виходячи зі співвідношення 30 мл води на 1 кг маси тіла ", — розповіла Тетяна.
 

 

 

??? Мы часто забываем ощущать себя счастливыми и осознаем это только задним числом… А ведь стоит просто остановится и послушать себя, отбросить беспокойство, сомнения, суету и мы откроем, что счастье- это наше естественное состояние. ✨ Счастливого всем утра! #татьянакотова#мальдивы#бикини @thesunsiyamirufushi#thesunsiyamirufushi #sunsiyamirufushi#мальдивскиеострова#рай#райназемле#maldives

Публикация от ТАТЬЯНА КОТОВА (@kottova)

 

 

 

?#kottovabeauty Все знают, что воды пить нужно много, но мало кто понимает, что такое питьевой режим. ☀️?? В жаркое время года и в дни спортивных занятий необходимо немного увеличить ежедневную норму потребления воды, так как организм теряет больше влаги. Вот два основных правила потребления воды: ? Пить маленькими глотками ? Пить не менее 2 литров воды , А также у меня есть более точная формула расчета, исходя из соотношения 30 мл воды на 1 кг массы тела. А сколько вы пьете в день чистой воды? #beauty #вода #татьянакотова #maldives

Публикация от ТАТЬЯНА КОТОВА (@kottova)