Новини про зірок
Подобається

Соломко показала підрослу доньку

01/12/2017     Автор: Яна Романська
Соломко показала підрослу доньку

Доньці екс-"Холостячки" виповнилось 2 роки, але фани лише тепер змогли побачити лице дівчинки, передає Корупція.Стар

Популярне: Ви вже бачили цю красуню? В Мережі з’явилися фото доньки Остапа Ступки, а також кадри з її коханим

Яна Соломко насолоджується відпочинком в Маямі і вже другий місяць живе у США разом з донькою Кірою.

Свій Instagram-аккаунт зірка засипала сонячними фотографіями. На багатьох знімках Яна позує разом з малечею. Але обличчя доньки співачка показує неохоче. Востаннє профіль дівчинки фоловери побачили, коли тій виповнився рік.

З того часу Кіра виросла і стала такою ж красунею, як її зіркова мама.

Під зворушливим фото Яна Соломко залишила коментар, в якому написала, що батьки повинні давати дітям якнайбільше можливостей для розвитку:

Дехто каже, що не важливо де дитина росте, важливо тільки щоб ми її любили. Хочу сказати на своєму прикладі — дуже важливо де росте дитина для її щастя і майбутнього. Я народилася в селищі Чутово, мама нас дуже любила і при, м'яко кажучи, скромних можливостях вкладала останню гривню, щоб я могла розвиватися, поїхати на конкурс … Знаю як їй було боляче відправляти мене у 13 років до Києва в школу «Червона Рута ». Якби мама мене просто любила, а не мріяла і робила все для кращого в моєму житті — напевно ми б були в Чутово і досі та і я б була їй не так вдячна. Зараз я сама можу вибрати коли хочу бути в Києві, коли в Чутово, а коли в Майамі. Ми повинні дітям показати якомога більше, а вибір вони вже зроблять самі.