Новини про зірок
Подобається

«Приводив дівчат, знайомив зі мною, а вони були його коханками»: Екс-дружина Пономарьова розповіла усю правду про шлюб зі співаком

01/12/2017     Автор: Яна Романська
«Приводив дівчат, знайомив зі мною, а вони були його коханками»: Екс-дружина Пономарьова розповіла усю правду про шлюб зі співаком

Вікторія Мартинюк, екс-дружина Олександра Пономарьова. Зараз вона успішна бізнесвумен, яка виховує сина (від шлюбу з Пономарьовим) і донечку від щасливого шлюбу у якому перебуває зараз, передає Корупція.Стар.


Та для всіх залишається загадкою, чому така успішна і красива жінка покинула відомого на всю країну співака.

Правда від цієї жінки приголомшує. Про коханок свого колишнього чоловіка Вікторія Мартинюк дізнавалась і після розлучення. Інформацію цю сприймала спокійно, бо має дуже вольовий характер, так і щастя своє після розлучення знайшла швидко.

Вікторія розповіла, що одного разу вона дізналась, що одна її хороша знайома виявилась однією з коханок Олександра. І жінці доводилось бачитись з нею кожного дня.

"Мене тільки дивує, як Олександр міг так спілкуватися з нами двома паралельно? Увесь час? ", — розповідає Вікторія.

Популярне:«Золота сукня і дивні чоботи»: Тіна Кароль вразила своїм зовнішнім виглядом на презентації своєї фотокниги

Куся (так її ніжно називав співак) шалено кохала Олександра Пономарьова, тому не звертала жодної уваги на попередження друзів, просто не вірила в це. Життя зі співаком було схожим на казку, точніше вона свято вірила в це.

Усі зради відбувались у Вікторії на очах і вона це терпіла.

"Я організовувала день народження Олександру. Це було, дійсно, зроблено від душі. І коли саме на цю вечірку він приводив дівчат, тих же дівчат … Я пам'ятаю, ми ще з ними фотографувалися. І він представляв мене як" моя кохана дружина Куся ". Хоча, дівчата були його коханками", — стверджує дівчина.

Вже пройшло багато років після їхнього розлучення і Вікторія зараз щаслива мама і успішна жінка, яка і не згадує про життя з Пономарьовим. Хоча дещо спільне таки у них є — це їхній син Сашко.

"Спасибі Олександру за такий важливий життєвий урок", — говорить Мартинюк і вважає, що є не багато чоловіків, які могли б так провчити і навчити жінку.