Новини про зірок
Подобається

«Ми з татом…»: Марченко відверто розповіла про своїх дітей та своє життя

01/12/2017     Автор: Яна Романська
«Ми з татом…»: Марченко відверто розповіла про своїх дітей та своє життя

Вже на цьому тижні стартує нове реаліті-шоу на телеканалі «Інтер» — «Час будувати». Подробицями свого життя за кадром з читачами «КП» в Україні »поділилася ведуча нового проекту Оксана Марченко. Розповіла вона в інтерв'ю і про свою сім'ю, передає Корупція.Стар

Популярне: Актор який зіграв головну роль у першому українському фентезі госпіталізований

Старший син Оксани вчиться в школі Paris School of Business, закінчує бакалаврат і збирається продовжувати навчання в магістратурі. «Але після закінчення своєї освіти він хоче працювати і жити в Україні, тому що для себе він давно відповів на це питання», — підкреслила ведуча.

«Даша вчиться в школі в Києві, цікавиться танцями, грає на гітарі, співає, веде звичайне життя школярки її віку з усіма наслідками, що випливають — екскурсії, шкільні друзі, коло інтересів досить великий. Ми всіляко підтримуємо її зі свого боку », — розповіла Оксана Марченко.

Своїх дітей вона вчить бути толерантними і демократичними, а також поважати чужу думку, «навіть якщо воно кардинально відрізняється від вашого».

«Якщо їм потрібна допомога, вони звертаються за порадою. Але якщо я чую, що «я сама або я сам», то намагаюся не втручатися. Вони знають, що на нашу з татом допомогу завжди можуть розраховувати », — підсумувала Оксана.

Улюблениця мільйонів зізналася, що любить «коли чисто і красиво».

«Мені подобається декорувати будинок, коли є якісь приводи або свята. Я завжди хотіла, щоб людей, які до мене приходять, оточував затишок. Зараз приголомшливий період, наближаються новорічні свята, і у нас є ялинка, яку прикрашаю тільки я вже багато років », — розповіла Оксана Марченко.

Також телезірка відкрила свій секрет краси та здоров'я: «Фітнес, біг, плаваю багато, займаюся з тренером, не вживаю алкоголь, цукор, не курю, багато ходжу пішки — 5-7 км щодня». Але головним секретом вона вважає вміння радіти життю. «Отримую задоволення від усього, що бачу, дуже люблю людей і не звертаю уваги на чужі недоліки», — зізналася Оксана Марченко.