Новини про зірок
Подобається

«Відносини почалися з…»: Ольга Фреймут відкрила сенсаційні подробиці свого «неслужбового роману» з Володимиром Локотко

30/11/2017     Автор: Яна Романська
«Відносини почалися з…»: Ольга Фреймут відкрила сенсаційні подробиці свого «неслужбового роману» з Володимиром Локотко

Володимир Локотко — загадковий цивільний чоловік Ольги Фреймут, з'явився на «сцені» її життя порівняно недавно, передає Корупція.Стар

Популярне: Ви вже бачили цю красуню? В Мережі з’явилися фото доньки Остапа Ступки, а також кадри з її коханим

Хто він і як їх роман залишився непоміченим ЗМІ? На ці та інші питання знаменитість відповіла в інтерв'ю жіночому журналу Ліза.

Виявилося, що їх відносини — зовсім не службовий роман, як думали багато.

Нагадаємо, Володимир Локотко — діючий генеральний директор «Нового каналу», з яким раніше співпрацювала Ольга Фреймут. Однак, за словами ведучої, їх роман почався вже після її відходу на «1 + 1».

 Він почався пізніше, коли ми вже не працювали разом. Пам'ятаю, я працювала в Євпаторії, коли нам зателефонували і сказали, що попередній директор залишив пост, призначений новий. І він дуже гарний. Всі дівчата-журналістки стали приходити на роботу причепурені, в коротких спідницях. Я над ними сміялася, оскільки тоді була в інших відносинах, у мене не було причин закохуватися », — зізнається Ольга Фреймут.

Однак з перших же хвилин спілкування знаменитість відчула симпатію до нового знайомого. І … саме вона зробила перший крок до нових відносин!

Вперше поспілкувавшись з Володимиром Володимировичем особисто, я відразу відчула себе захищеною. Він став моїм ангелом-хранителем на каналі, хоча між нами не було ніяких симпатій і романтики. Через якийсь час я раптом зрозуміла, що сильно за ним сумую. Ми з ним зустрічалися по роботі, було багато недоробленого, недоговореного. Я чесно зізналася, що мені його не вистчачає. Це був якраз той випадок, коли, втрачаючи, знаходиш. Якби я не пішла з каналу, могла б і не зрозуміти, як багато для мене значить Володя », — відверто каже зірка.

Як містика втрутилася в долю Ольги:

Але, за словами Ольги, до початку романтичних відносин все ще було далеко. Можливо, Володимир Локотко і не став би її обранцем. Якби, за словами знаменитості, не втрутилася якась містична сила.

«Ще якийсь час ми з ним спілкувалися тільки як колишні колеги і друзі. А потім сталася одна історія … Я була в Швейцарії і відвідала могилу Шанель. Вона мій кумир, жінка, якою я захоплююся. Біля її могили я попросила: «Габріель, будь моєю хрещеною». І в той же день Володя написав мені есемес, хоча перед цим ми довго не спілкувалися. Для мене це був знак: наші долі склалися як пазл. Наші відносини почалися з цього моменту », — таку дивовижну історію Фреймут розповіла журналістам.

Нагадаємо, Швейцарію ведуча відвідала в квітні 2015 року — з нагоди свого 33-річчя. Ольга Фреймут не раз зізнавалася, що вважає Шанель своєю покровителькою і навіть подумки радиться з нею в складних життєвих ситуаціях.

Цього року, телеведуча Ольга Фреймут поділилася з шанувальниками на сторінці в Instagram радісною новиною. Ольга втретє стала мамою.

Ведуча народила донечку, яку назвала Євдокія.

"Яке щастя: вчора, 28 червня, вона прийшла. Наша Євдокія", – підписала тоді кадр в соцмережі новоспечена мама.

Батьком малятки Ольги став її коханий Володимир Локотко.