Новини про зірок
Подобається

«Познайомилися, закохалися – і…»: Те чого ви точно не знали про телеведучу Оксану Гутцайт і її родину

30/11/2017     Автор: Яна Романська
«Познайомилися, закохалися – і…»: Те чого ви точно не знали про телеведучу Оксану Гутцайт і її родину

Колись невідома а тепер усім знайома Оксана Гутцайт, улюблена ведуча України. Її світле обличчя висвітлює новини тижня на каналі " ICTV " , передає Корупція.Стар.

Молода і амбітна дівчина ніколи і не думала про кар'єру телеведучої. Ще з 5 років Оксана ходила в секцію і займалась гімнастикою. Мрією юної телезірки було стати олімпійською чемпіонкою. Тому після закінчення школи вона пішла працювати тренером. Думала як сама не стала чемпіонкою, тоді вже виховає її.

Розповідає, що завдяки спорту познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком. 

"Це сталося 14 років тому на спортивному конгресі в Ізраїлі. Вадим поїхав туди як олімпійський чемпіон, а я – як молодий науковець. Познайомилися, закохалися – і невдовзі одружилися."

Популярне: Злата Огнєвич вразила шанувальників природнім виглядом

Вона як і Алла Мазур розпочиyана свій шлях до ведучої на радіо. А після, яскраву і харизматичну жінку запрошують вести новини спорту. Різноманітні телешоу і розважальні програми, що тільки не вела Оксана Гутцайд.

"Чесно скажу, в новинах мені цікавіше – тут ти постійно тримаєш руку на пульсі часу, тут від тебе залежить, як люди сприйматимуть ту чи іншу інформацію. Тож новини – це моє!"

 

Улюблену роботу вона встигала поєднувати зі сім'єю. Оксана Гутцайт — мама двох чарівних дітей, 14-річної Еліни і 6-річного Марка. Завжди була опорою для чоловіка, олімпійського чемпіона з фехтування Вадима Гутцайта. Про чоловіка розповідає з ніжністю: 

— Чоловік у нас — глава сім'ї і кращий в світі тато, — каже ведуча ICTV Оксана Гутцайт. — Молодший син Марк — той ще помічник! Його головний обов'язок — прибирати за собою іграшки. А наша донька Еля зараз дуже завантажена, займається в багатьох гуртках, у неї гімнастика, англійська мова, репетитори..