Новини про зірок
Подобається

Оксана Марченко розповіла про долю шикарних суконь, у яких вона виходила на сцену «Х-фактора»

30/11/2017     Автор: Яна Романська
Оксана Марченко розповіла про долю шикарних суконь, у яких вона виходила на сцену «Х-фактора»

Куди поділися сукні? Оксана Марченко розповіла про долю шикарних нарядів після свого відходу з шоу "Україна має талант" і "Х-фактор", передає Корупція.Стар

Популярне: Ви вже бачили цю красуню? В Мережі з’явилися фото доньки Остапа Ступки, а також кадри з її коханим

Оксана Марченко розповіла, що сталося з розкішними вбраннями, в яких вона колись з'явилася в ефірах програм "Україна має талант" і "Х-фактор".

Навесні 2017 го стало відомо, що Оксана Марченко більше не буде ведучою шоу "Х-фактор" і вона припиняє співпрацю з телеканалом СТБ. Після такої заяви багатьом шанувальникам ведучої було цікаво, що сталося з тими розкішними вбраннями, в яких вона з ефіру в ефір з'являлася на сцені. Відповісти на ці питання Оксана вирішила в своєму блозі.

"Це були мої сукні. Багато створювалися спеціально для ефірів. Це сукні світових дизайнерів: Dolce & Gabbana, Dior, Elie Saab, Carolina Herrera, Chanel, Oscar De La Renta, Zac Posen, Valentino, Zuhair Murad, Alessandra Rich. Я працювала в сукнях і українських дизайнерів — Краскіна, Шаховської, Навроцької; росіян — Сергієнко, Терехова ", — написала Марченко.

Після відходу з проектів ведуча подарувала багато нарядів своїм близьким і друзям, а деякі залишила собі.

"Зараз вони зберігаються у мене вдома. Деякі сукні були подаровані моїм племінницям, родичкам, бо випускні, весілля ніхто не відміняв. Є сукні, які ніколи не були надіті. Дуже цікаво, але на ефір шилося або купувалося на дві-три сукні більше , ніж було необхідно. І в залежності від настрою, від теми я вибирала ту чи іншу сукню. Могла поміняти його в самий останній момент ", — зізналася Оксана Марченко.

"Також пам'ятаю, була учасниця проекту про схуднення Олеся Іванова, яка мріяла про мою червону сукню. І коли я дізналася про це, я тут же скликала всю свою команду, і ми пошили їй точну копію мого червоного плаття, яке я подарувала їй на одному з пост-шоу. на той час подароване плаття було на п'ять розмірів менше реального розміру Олесі. і це був для неї стимул змінитися ще більше. Як в принципі і сталося в подальшому, чому я щиро рада ", — розповіла ведуча.