Новини про зірок
Подобається

Найавантюрніший вчинок: Історія знайомства Руслани Писанки з чоловіком поставила на вуха Мережу

30/11/2017     Автор: Яна Романська
Найавантюрніший вчинок: Історія знайомства Руслани Писанки з чоловіком поставила на вуха Мережу

Чоловік популярної української телеведучої та актриси зізнався, що познайомився з Писанкою в соцмережі, передає Корупція.Стар

Популярне: Ви вже бачили цю красуню? В Мережі з’явилися фото доньки Остапа Ступки, а також кадри з її коханим

Шанувальники проекту побачили один з найбільш авантюрних випусків сезону шоу «Зважені та щасливі». Адже в таборі схуднення — був тиждень Мафії.

Одна з чотирьох пар отримала приховану владу на проекті і зможе управляти всіма учасниками.

Це тиждень, в якому пара, яка стане Мафією, зможе помститися іншим і навіть вибити когось з проекту. Руслана Писанка з чоловіком Ігорем отримають одні з найскладніших покарань, які заплановані Мафією. Хто так мстить українській артистці або Руслана з чоловіком самі є Мафією і дають собі складні завдання, щоб відігнати підозри? Адже приз за перемогу гідний того, щоб багато працювати.

А на зважуванні ведуча Аніта Луценко запропонувала подружжю згадати найавантюрніший вчинок в їх житті, і чоловік Руслани Ігор розповів про їх знайомство.

 «Найазартніший вчинок в моєму житті — це те як я запропонував Руслані зустрітися і випити чаю. Якось ми з сином Єгором уклали маленьке парі. Знайшли в соціальній мережі Руслану і вирішили перевірити, вона це чи ні. Я просто написав їй повідомлення: «Руслана, це ви?» — посміхається Ігор, згадуючи. В той момент Руслана була в пошуках шляху, як піти з цього сайту, а Ігор пообіцяв допомогти і випросив номер телефону, після цього вони почали спілкуватися, зустрічатися і всі знають, чим закінчилося таке знайомство в інтернеті.

«Можу сказати, що мені дуже пощастило», — підсумував розповідь Ігор.