Новини про зірок
Подобається

Холостячки: топ найбажаніших наречених України

30/11/2017     Автор: Яна Романська
Холостячки: топ найбажаніших наречених України

Люкс ФМ вирішив допомогти чоловікам у пошуках тієї єдиної та склав свій топ найбажаніших наречених України, передає Корупція.Стар.

Ці дівчата гарні, незалежні та гідні справжніх чоловіків. Вони вже досягли багато чого у житті, але так і не знайшли свою справжню любов.


Популярне: Злата Огнєвич вразила шанувальників природнім виглядом

Популярна співачка та красуня Настя Каменських ще жодного разу не була заміжня. Вона мала стосунку зі своїм однокурсником Володимиром Дятловим. Наразі їй неодноразово приписували роман з колегою по сцені Потапом, але досі ці плітки так і залишаються плітками.

Сексуальна учасниця ВІА Гри Еріка Герцег теж ще у пошуках справжнього чоловіка. Її серце було розбито після трьох років стосунків. Таємничий бойфренд зрадив Еріці та кинув її.


Весела ведуча Леся Нікітюк теж досі не була одружена. Дівчина ретельно приховує своє особисте життя. Тому про її чоловіків нічого не відомо.


Її колега по цеху та співачка Регіна Тодоренко мала довгі стосунки з телевізійником Микитою Трякіним. Він довгий час зустрічав дівчину з подорожей. Але мабуть не дочекався. Нещодавно пара розійшлася і Регіна знову вільна.


Світлана Лобода в одному із інтерв’ю заявила, що відкрита до нових стосунків. Але нікого не шукає. Свєта вже була у цивільному шлюбі з хореографом Андрієм Царем, від нього народила донечку Єву.


А ось співачка Марія Яремчук справжня фатальна жінка. Їй приписували романи з найвідомішими чоловіками України.