Гороскопи
Подобається

Гороскоп з 4 по 10 грудня

29/11/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп з 4 по 10 грудня

Для Овнів величезне значення мають психологічно сприятливі умови роботи. Щоб підбадьорити себе, увімкніть улюблену музику – вона створить ідеальний настрій для активної діяльності.

Гороскоп на тиждень

Цього тижня Овни будуть дещо апатичними та млявими. Щоб дарма не витрачати енергію, зірки радять уникати сварок та конфліктів. А от відновити життєві сили вам допоможе улюблене хобі.

Тільці вельми чуттєві натури. Налаштувати їх на роботу зможе тільки оптимізм та позитивні емоції. Сходіть до театру! Враження, отримані від перегляду улюбленої вистави, надихнуть вас на активну діяльність.

Гороскоп на тиждень

Цього тижня на Тільців чекають нові знайомства, які надалі можуть знадобитись. Зірки радять вам приділити особливу увагу фінансовим питанням: проаналізуйте свої витрати, розплануйте бюджет на наступний місяць.

Близнюкам завжди потрібно відчувати підтримку з боку рідних і друзів, тому  побороти лінь вам вдасться, заручившись допомогою близьких людей. Попросіть їхньої допомоги в плануванні списку першочергових завдань. Так вам буде легше його реалізувати.

Гороскоп на тиждень

Близнюкам варто бути готовими до конфліктів зі своєю другою половиною, вирішити які допоможе лише вміння йти на компроміс.

Раки не можуть активно функціонувати, коли довкола них безлад. Щоб налаштуватися на роботу, почніть з прибирання свого робочого місця.  Це спонукатиме вас до подальшої активної діяльності.

Гороскоп на тиждень

Усі починання Раків цього тижня увінчаються успіхом, тож не бійтесь братися за найскладніші та найризикованіші справи. Також на вас чекають нові знайомства, які несподівано переростуть у міцну багаторічну дружбу.

Леви, як ніхто інший, потребують похвали. Вона додає вам життєвої енергії. Приготуйте для рідних якийсь смаколик – близькі висловлять свою вдячність, а отримані від них компліменти спонукатимуть вас до інших, масштабніших дій.

Гороскоп на тиждень

Левам варто приділити особливу увагу своєму здоров’ю: змініть звички у харчуванні, займіться спортом, відвідайте лікаря. А от левам-одинакам зірки радять сміливо заводити нові знайомства, адже саме у цей період ви зустрінете свою другу половину.

Діви досить практичні та прагматичні. Скористайтеся цим – проаналізуйте стан своїх фінансових справ. Розуміння того, чи існує баланс між доходами й витратами, спонукатиме вас активніше взятися до праці, щоб згодом мати ще більший зиск.

Гороскоп на тиждень

Дівам цього тижня варто утриматися від відвертих розмов із колегами по роботі, адже будь-яке необережне слово недоброзичливці можуть використати проти вас.

Терези, вас до активних дій стимулює бажання постійно дізнаватися та пізнавати щось нове. Зірки радять вам відвідати те місце, звідки ви почерпнете чергову порцію нової інформації. Вона надихне вас щось робити. Скажімо, відвідайте  виставку або музей.

Гороскоп на тиждень

Для Терезів цей тиждень буде дуже вдалим у професійному  плані. Не виключено, що вас підвищать, або доручать виконувати завдання, про яке ви мріяли. Однак зірки радять грамотно розподіляти роботу та адекватно оцінювати свої можливості, щоб у гонитві за професійними досягненнями не підірвати здоров’я.

Скорпіони досить честолюбні. Але стимулювати їх до активної діяльності, як не дивно, допоможуть саме чужі досягнення. Тому цього тижня зірки радять надихнутися відомими та успішними людьми світу: погортайте журнал, де описуються історії їхніх досягнень.

Гороскоп на тиждень

Скорпіонам зірки радять триматися осторонь авантюр та ризикових справ, щоб не наражатися на проблеми з законом. Наприкінці тижня зірки прогнозують вам неочікувану зустріч із давніми друзями, чи далекими родичами.

Стрільці  віддають перевагу розумовій, а не фізичній роботі. Щоб нарешті почати активно працювати руками, вам потрібно зайняти чимось голову. Наприклад, розгадайте складний кросворд. Шукаючи відповідь на те чи інше питання, ви не лише триматимете в тонусі мозок, а й забудете про лінь.

Гороскоп на тиждень

Стрільці, цей тиждень стане для вас дуже вдалим для вирішення робочих завдання та налагодження особистих контактів. Енергію для нових звершень шукайте в спілкуванні з рідними.

Для Козерогів дуже важливо бути впевненими, що їхня робота матиме гідну винагороду. Скористайтеся цим у боротьбі з лінню: за кожну доведену до кінця справу балуйте себе чимось приємним, наприклад, зустріччю з подругою чи шопінгом. «Винагорода» буде вашим стимулом для роботи.

Гороскоп на тиждень

Козероги, цього тижня вашої допомоги потребуватимуть рідні та близькі. Не відмовляйте їм у цьому. Самотнім Козерогам  не варто намагатися зав’язати новий роман, оскільки вдалими ці стосунки не стануть.

Водолії, вам постійно хочеться змін. Прикрасьте свою робочу зону квітами чи іншим елементом декору.  Дещо оновлений інтер’єр стимулюватиме вас до роботи.

Гороскоп на тиждень

Водолії, не шкодуйте сил для реалізації поставлених завдань, адже всі старання повернуться сторицею. А в кінці тижня чекайте приємну звістку, котра змінить ваше життя.

Риби мрійники та романтики. Ви здатні самовіддано захоплюватися уявними персонажами й надихатися їхнім прикладом. Тож спонукати вас до роботи буде перегляд мотивуючого фільму.

Гороскоп на тиждень

Рибам зірки радять раціональніше  витрачати кошти й утриматися від великих покупок. Сімейним Рибам потрібно більше уваги приділяти своїм близьким, щоб не зіпсувати стосунки з ними.