Новини про зірок
Подобається

У Москві попрощались з відомим співаком Дмитром Хворостовським

28/11/2017     Автор: Яна Романська
У Москві попрощались з відомим співаком Дмитром Хворостовським

Знаменитого оперного співака проводили в останню путь сім'я, друзі і шанувальники.

Церемонія прощання зі знаменитим співаком пройшла в понеділок, 27 листопада, в концертному залі імені Чайковського в Москві. В останній шлях криками "браво" і 10-хвилинними оплесками, повідомляє телеканал "МИР 24", передає Корупція.Стар.

Закрита труна з тілом Хворостовського стояла на сцені в оточенні вінків і квітів. На великі екрани проектувалися фотографії артиста, звучали пісні у його виконанні. Поруч із труною сиділи рідні співака — його батьки, вдова Флоранс, діти Максим і Ніна, а також друзі та близькі сім'ї артиста. Серед них — співак Йосип Кобзон, композитор Ігор Крутой, юрист Павло Астахов. Попрощатися з Дмитром Хворостовським прийшли також співак Лев Лещенко, телеведучий Володимир Познер.

Популярне: «Золоте плаття і дивні чоботи»: Тіна Кароль вразила своїм зовнішнім виглядом на презентації своєї фотокниги

Віддати данину пам'яті і поваги всесвітньо відомому баритону прийшли сотні шанувальників з квітами, хоча сім'я Хворостовського просила шанувальників витратити гроші не на квіти, а перевести їх на вивчення проблем онкології.
За заповітом співака, його тіло кремують, а прах помістять в дві капсули. Одну поховають на Новодівичому кладовищі Москви поряд з могилою Федора Шаляпіна, другу відправлять до рідного міста артиста Красноярськ. Там капсулу з прахом помістять в меморіал.