Новини про зірок
Подобається

«Швидше за все, це ваша дружина»: Журналісти розкрили таємничу жінку в житті Олега Винника

28/11/2017     Автор: Яна Романська
«Швидше за все, це ваша дружина»: Журналісти розкрили таємничу жінку в житті Олега Винника

Популярний український співак Олег Винник, що полонив не одне жіноче серце своєю зовнішністю, голосом і харизмою, рідко ділиться особистим, передає Корупція.Стар

Популярне: «Щастя є, я це точно знаю!»: Лілія Ребрик розповіла про свою другу вагітність

Однак, провідній ведучій СТБ Надії Матвєєвій вдалося розговорити співака на цю тему.

В рамках тележурналу «Все буде добре» музикант розповів, що для нього найскладніше в стосунках з протилежною статтю, а також розвіяв чутки про те, що офіційний шлюб це не для нього.

«Абсолютно нічого не маю проти офіційного шлюбу. Але я прихильник тієї думки, що шлюб повинен бути один і на все життя. А для цього ми повинні думати. Мені здається, час необдуманих шлюбів вже минув. До речі, якщо говорити з позиції європейського досвіду, то чомусь там одружуються тільки після 30 років », — поділився співак.

Разом з тим, Винник зізнався, що у нього була любов з першого погляду. Але вона не переросла в глибоке почуття.

«Ми повинні працювати над любов'ю кожен божий день. Ми повинні хотіти любити. Кажу це з власного досвіду. Для мене найскладніше в роботі над відносинами полюбити комплекси, недоліки людини. Чи не примиритися, адже тоді це буде тягар, а саме полюбити! »- розповів артист.

Багато чутків викликав його концерт у Палаці "Україна", де він презентував концертну програму "Моя душа …" і оголосив про старт великого гастрольного туру.

В кінці вечора артист розкрив карти про свій новий трек з жіночим ім'ям, назву якого приховував до останнього моменту.

"Я розповідав, що з'явилася ще одна пісня з дівочим ім'ям і всі намагалися мене всіляко розколоти, що ж це за ім'я. Що ж, знаєте, у нас в колективі і на сцені одна дівчина … Я думаю ви вже здогадалися, тоді слухайте ! ", — представив артист живу і мелодійну конкурентку «Ніно »- трек" Тай-Тай ", присвячений бек-вокалістці Таюні. Під овації залу співак двічі виходив на біс.

Також в 17 сезоні наймістичннішого проекту країни «Битва екстрасенсів» наймолодший учасник «Битви» — відун Іван Кулеба розкрив цікаві подробиці особистого життя Олега Винника.

«Поруч з ним я бачу жіночий фантом. Швидше за все, це ваша дружина. Вона теж співачка. У неї дуже гарний голос. Ви прив'язані до неї і навіть схожі зовні. У вас є дитина. Це хлопчик", — шокував визнанням Іван.
Олег Винник не став коментувати почуте, а лише загадково посміхнувся і помітно занервував.

Можна допустити, що цією таємничою жінкою в житті Олега Винника є та сама бек-вокалістка, якій він присвятив пісню.

Справжнє ім'я — Таїсія. Місто проживання — Київ.

У 2017 році в пресі поповзли чутки про те, що Таюне — кохана Олега Винника. Винник часто ніжно і обережно обіймав Таюне на публіці, причому обійми були далеко не дружнього характеру.