Новини про зірок
Подобається

«Просто потрібно витерпіти певну кількість…»: Алла Мазур розповіла про свій перший досвід на телебаченні

28/11/2017     Автор: Яна Романська
«Просто потрібно витерпіти певну кількість…»: Алла Мазур розповіла про свій перший досвід на телебаченні

Вона одна з найпопулярніших телеведучих України. Багато жінок беруть приклад з цієї водночас ніжної і загартованої жінки, Алли Мазур, передає Корупція.Стар.

Здається, що з роками Алла Мазур стає ще прекраснішою. Жіннка  виховує сина, проте ім'я батька так і не відомо. Ще з дитинства вона мріяла присвятити своє життя телебаченню. Розумниця і відмінниця, вона приймала активну участь у житті рідного міста. Ще навчаюсь у школі майбутня зірка новин писала статті для місцевого видання. 

"Не потрібно боятися ризикувати і йти більш важким шляхом — цього мене навчило життя." — розповідає Мазур.

Популярне:«Золота сукня і дивні чоботи»: Тіна Кароль вразила своїм зовнішнім виглядом на презентації своєї фотокниги

Її приклад надихає багатьох молодих журналістів. Молода, активна дівчина з багатьма креативними ідеями і правдивою точкою зору. Вона потрапляє на радіо, стверджує, що її часто щастило: можливо, я щасливчик, тому що в моєму житті багато складалося дуже вдало.

"І тут я засвоїла ще один важливий урок, який дало мені життя — навіть якщо ти дуже боїшся, але тобі дають шанс, все одно використовуй його."

Саме така вдача або випадковість принесла улюблениці мільйонів такий успіх. І так як все починалося і як пройшов перший ефір Алли Мазур з перших уст: 

"У прямі ефіри виходили тільки досвідчені журналісти — це було великим привілеєм. Але в один з вихідних днів працювати було нікому, тому цю роботу запропонували мені. 

Перші мої ефіри — це був жахливий переляк. Після них я вранці виходила на вулицю і думала: «Боже, все стоїть на місці — будинки не обвалилися, машини їздять, люди ходять, а я пережила цей ефір». Просто потрібно витерпіти певну кількість перебування біля мікрофона, щоб це хвилювання зникло. Далі все стало краще, і я стала керівником цілої зміни."

Згодом пройшло ще кілька років і Алла Мазур перебирається з радіо на телебачення. Розповідає, що було непросто зробити такий вибір але вона зважилась. 

"Не давайте нікому писати сценарій життя замість вас. Прислухайтеся до друзів і батьків, але робіть те, що подобається вам."