Без категорії
Подобається

На презентації нового альбому Асії Ахат, син зробив зіркові матусі сюрприз

28/11/2017     Автор: Яна Романська
На презентації нового альбому Асії Ахат, син зробив зіркові матусі сюрприз

Відома українська скрипалька та співачка Ассія Ахат днями презентувала інструментальний альбом "All-in", який в цьому році подано відразу на 8 номінацій "Греммі". Першими слухачами програми Ахат стали тільки найближчі друзі та колеги – Юрій Нікітін, Катя Осадча, Олексій Залевський, Жан Гріцфельдт, Олена Коляденко, Соня Плакидюк і багато інших, передає Корупція.Стар.

Ахат з'явилася на сцені в чорній сукні з білосніжною скрипкою в руках. За спиною -15 музикантів і 5 плазмових екранів, на яких демонструвалися відеокліпи за участю винуватиці заходи, зняті спеціально для цього концерту.
Пікантності і шарму дійства додав балет Олени Коляденко Freedom. На роль ведучої запросили Василіну Фролову.

Публіка завалила артистку квітами. Але найцінніший букет Ахат отримала від свого 14-річного сина Філіпа. Хлопчик вирішив зробити зоряної мами сюрприз і несподівано вийшов на сцену. Він намагався не потрапляти під приціли фотокамер, але не привітати з такою подією найріднішу людину не зміг. А дизайнер Олексій Залевський зізнався, що бажає Ахат не повертатися в Україну без "Греммі".

Популярне:«Золота сукня і дивні чоботи»: Тіна Кароль вразила своїм зовнішнім виглядом на презентації своєї фотокниги

У новий альбом Асії Ахат "All-in" увійшло 13 світових хітів. Все творіння зіграні на скрипці у супроводі оркестру. Музичним продюсером проекту виступив 16-разовий володар премії "Греммі" Умберто Гатіка, відомий по співпраці з Шер, Селін Діон, Мерайєю Кері, Тіною Тернер… Робота над диском тривала кілька років і проходила в Лос-Анджелесі, Нью-Йорку і Парижі. Цього року Ахат подала цей проект на 8 номінацій "Греммі". Результати голосування стануть відомі в січні 2018 року.