Новини про зірок
Подобається

Меган Маркл розповіла, як принц Гаррі зробив їй пропозицію

28/11/2017     Автор: Яна Романська
Меган Маркл розповіла, як принц Гаррі зробив їй пропозицію

Ще недавно папарацці полювали за рідкісними спільними фото принца Гаррі і Меган Маркл. І буквально вчора, 27 листопада, знаменита пара вийшла з тіні: вони оголосили про заручини, вийшли до фотографів на першу офіційну фотосесію і дали перше спільне інтерв'ю, передає Коррупція.Стар.

Гаррі і Меган розповіли про те, як пройшла пропозиція руки і серця. За словами пари, воно було простим і романтичним. Заручини відбулися в Лондоні, в одному з котеджів на території Кенсінгтонського палацу через півтора року після їх знайомства.

"Ми намагалися запекти курку на вечерю, і раптом несподіваний сюрприз — Гаррі опустився на одне коліно … Я навіть не дала йому закінчити пропозицію. Я відразу почала говорити:" Можна я вже скажу так? ", — розповіла Меган Маркл." Це був прекрасний момент для нас обох, і я сподіваюся, мені вдалося здивувати її ", — додав принц Гаррі.

Популярне: «Золоте плаття і дивні чоботи»: Тіна Кароль вразила своїм зовнішнім виглядом на презентації своєї фотокниги

Паре вдалося приховувати свій роман від публіки протягом півроку, і це, за їхніми словами, було "приголомшливо", тому що у них був час усамітнитися і дізнатися один одного. Тому свої заручини вони не можуть назвати блискавичною.