Новини про зірок
Подобається

Пам’ятаєте Машу Фокіну? От куди пропала і чим займається представниця «золотої» молоді

27/11/2017     Автор: Яна Романська
Пам’ятаєте Машу Фокіну? От куди пропала і чим займається представниця  «золотої» молоді

Представниця золотої молоді і внучка екс-прем'єра України Вітольда Фокіна, Маша Фокіна перебралася в Маямі, передає Корупція.Стар.

Давно не було її в Україні, шанувальники вже й встигли забути про неї. Дівчина народилася і виросла в Києві. З самого дитинства Маша проявляла себе різнобічно розвиненою дитиною — вже в садку у неї був інтерес до занять англійською та співу в хорі.

У хорі вона проспівала близько трьох років, після чого захопилася бальними танцями, якими серйозно прозаймалася протягом трьох років.

Після закінчення школи, Фокіна вступила до Академії зовнішньої торгівлі, але незабаром вирішила присвятити своє подальше життя творчій діяльності.

Перший альбом «Горда» Маша Фокіна випустила в 2007 році.

Кліпи на пісні «Бімер» та «Я не забуду тебе ніколи» для Маші Фокіної знімав Алан Бадоєв.

Популярне:«Золота сукня і дивні чоботи»: Тіна Кароль вразила своїм зовнішнім виглядом на презентації своєї фотокниги

Маша Фокіна намагалася побудувати кар'єру співачки. Та хліб артистки виявився нелегким. Тепер представниця української золотої молоді розсікає пляжами Маямі.


"Заробити на життя у Маямі не так просто як здається. Ти постійно тратиш,тратиш." — розповідає дівчина. 

 

Як зізналася Маша, вона могла б стати і депутатом. Декілька років тому артистку запрошували до однієї з партій.

 

"Раніше планувала. Точніше, хотілося мені. Це було, напевно, роки три тому. У мене були пропозиції від різних політиків. Я не хочу називати прізвища. Я відмовилася. Якби я погодилася, мій дідусь мені б відрізав голову. Тому що партія достатньо специфічна", — натякнула Фокіна. 

 

Чи є у Маші коханий, до кінця так і не відомо. Але у своєму блозі в Інстаграм дівчина састо публікує фото з одним чоловіком. Хто цей таємничий незнайомець ми не знаємо, але сподіваємось, що скоро будемо писати про весілля завидної нареченої.

Маша Фокіна вміє привертати до себе особливу увагу і підкорювати серця людей. Вона поєднує в собі рідкісний симбіоз привабливості, сексуальності, вишуканості, почуття гумору, оптимізму, впевненості і романтизму. Її веселий і позитивний настрій має добру здатність швидко розповсюджуватися на оточуючих. Тому компанія, в якій знаходитися Маша Фокіна, ніколи не буде нудною. І навіть коли співачка виступає перед багатотисячною публікою, вона здатна достукатися до найглибших почуттів кожної людини, вивернувши його душу навиворіт. Її голос — то глибокий і меланхолійний, то стрімко рветься вгору, змушує слухати її пісні знову і знову. Кожна музична композиція Маші Фокіної — незабутня історія почуттів і емоцій, які часом виражаються то в стилі блюз, то в запальному диско.

 

Пошли пугать,народ Сан-Франциско ??

Публикация от Masha Fokina (Маша Фокина) (@mashafokina)

 

Мой любимый именинник!!!??❤️ Спасибо тебе,за Фокинский лобик и на бровки))) За характер..За доброту….За умение любить ….. Идеал мужчины,отца,мужа и любимого Дедушки!! С Юбилеем!!!???❤️ Наша гордость,человек..Который ,никогда не будет молчать…Несмотря ни на что… Крепкого здоровья..Радуй всегда ,всех своей улыбкой и светящимися глазами!!! С Днём Рождения ,дорогой дедуля! #любимыйдедушка#фокины#машафокина#витольдпавловичфокин#деньрождения#юбилей

Публикация от Masha Fokina (Маша Фокина) (@mashafokina)

 

Happy Birthday..Gena??????

Публикация от Masha Fokina (Маша Фокина) (@mashafokina)