Новини про зірок
Подобається

Ольга Фреймут зізналась про що мріяла вдитинстві

27/11/2017     Автор: Яна Романська
Ольга Фреймут зізналась про що мріяла вдитинстві

Пауло Коельо сказав: «Коли чогось сильно захочеш, весь Всесвіт буде сприяти тому, щоб твоє бажання збулося». Слова класика цілком і повністю підтверджує українська телеведуча Ольга Фреймут. У своєму Інстаграме зірка опублікувала відвертий романтичний пост, передає Корупція.Стар.

Ольга зізналася шанувальникам, що завжди любила мріяти, і зізналася, що вдячна вищим силам за те, що все її мрії збувалися. У Інстаграме Фреймут опублікована дуже романтичне фото, підпис до якого говорить:
«У дітінстві мріяла« про піаніно з квіточкою и братика »; в юності університетській — про квартиру, щоб на кухні Гойдало від вітру з вікна розхрістані фіранкі, а на столі булу мисочка з пластівцямі та фруктами … А тепер мрії почти закінчіліся, бо Стільки Всього ОТРИМАНО від Неба. У Празі, над Влтавою, слухаю подумкі Бедржіка Сметану и Шкода Кафку, которого НЕ любив батько … і відволікаюся на мріяння. Не скажу, бо НЕ здійсніться. А мені нужно, так нужно, щоб все сталося .. »- (Орф. І Пункт. Автора збережені, прим. Ред.)

Популярне: «Золоте плаття і дивні чоботи»: Тіна Кароль вразила своїм зовнішнім виглядом на презентації своєї фотокниги

І дійсно, Ольгу можна без перебільшення назвати щасливою людиною. У неї є все, про що мріє кожна жінка: краса, розум, успіх, кар'єра, кохана людина і троє чудових діточок. Є за що дякувати Небо!

В дитинстві мріяла "про піаніно з квіточкою і братика"; в юності університетській — про квартиру , щоб на кухні гойдалися від вітру з вікна розхристані фіранки, а на столі була мисочка з пластівцями та фруктами … А тепер мрії майже закінчилися, бо стільки всього отримано від Неба. У Празі, над Влтавою, слухаю подумки Бедржика Сметану і шкодую Кафку, якого не любив батько… і відволікаюся на мріяння . Не скажу ,бо не здійсниться . А мені потрібно , так потрібно, щоб все сталося …

Публикация от FreimutOlia (@freimutolia)