Новини про зірок
Подобається

Міс Всесвіт-2017: що відомо про красуню з ПАР

27/11/2017     Автор: Яна Романська
Міс Всесвіт-2017: що відомо про красуню з ПАР

Сьогодні корону Міс Всесвіту-2017 завоювала красуня з ПАР. Ми зібрали кілька цікавих фактів про життя, передає Корупція.Стар.

Дівчина родом з міста Седжфілд (Південно-Африканська Республіка). Зараз вона працює тренером по самообороні, недавно вона закінчила університет за фахом "менеджмент". Також міс- Всесвіт вивчала ділове адміністрування в Північно-західному університеті ПАР. Вона бере участь в програмі під назвою Unbreakable з навчання жінок технікам самозахисту.

Наразі у Демі-Лі "четверо батьків". Справа в тому, що її мама і тато розлучилися, але змогли створити нові щасливі сім'ї. Вона цим дуже пишається. Своєю головною мотивацією дівчина вважає свою зведену сестру, яка народилася без мозочка.

Популярне:«Золота сукня і дивні чоботи»: Тіна Кароль вразила своїм зовнішнім виглядом на презентації своєї фотокниги

Демі була обрана заступником мера Джорджскої міської ради, коли вона була в 11 класі.

Демі-Лі захоплюється скрапбукінгом і любить робити листівки своїми руками. Також не уявляє свого життя без походів. Крім цього, вона просто обожнює подорожувати.

Три роки тому вона вирішила почати збирати старовинні прикраси з кожної країни, в якій вона відвідує. Вона говорить:
"Ювелірні вироби нагадують мені, де я була і що демонструє культуру країни, звідки я її приводжу".

Їй подобається бігати, а недавно вона почала захоплюватися грою в гольф.
"Біг забирає мою кров, і це найкраща терапія протягом довгого дня. Мені особливо подобаються дорожні гонки і пробні пробіги", – розповіла Міс Всесвіт.

Улюблена цитата Демі-Лі Нель-Пітерс

Жінка, яка слідує за натовпом, зазвичай потрапляє не далі, ніж натовп. Жінка, яка ходить одна, швидше за все, виявиться в місцях, де ніхто ніколи раніше не був. Альберт Ейнштейн.