Новини про зірок
Подобається

«Його звати Ваня і він…»: Анна Кошмал розповіла про свого коханого, з яким вже 3 роки разом (ФОТО)

26/11/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Його звати Ваня і він…»: Анна Кошмал розповіла про свого коханого, з яким вже 3 роки разом (ФОТО)

Кожен впізнає цю дівчину з янгольським обличчям, а звати її Анна Кошмал. Це тепер вона відома українська актриса, котру впізнають на вулиці і часто можна побачити на телеекрані, передає Корупція.Стар

Народилась і виросла Аня в звичайній київській родині. Її батько, Сергій Михайлович, — військовослужбовець, мама Тамара Іванівна — вчителька. Також у Ані є старший брат Сергій, який працює програмістом. Сім'я не вирізнялася високим достатком, тому дітей не балували і не потурали їхнім примхам. 

Однак помітивши у маленької Ані творчі здібності, батьки віддали її в балетну студію. Потім була школа бальних танців, яку дівчинка успішно поєднувала з заняттями музикою і основним навчанням в школі. Можна подумати, що ця чарівна особа у дитинстві мала спокійний характер, але це неправда. У підлітковому віці, дівчина приносила батьками чимало клопоту. 

Популярне: Просто нереальний красень! Слава Камінська похизувалася новою фотографією з чоловіком

Закінчивши школу, Анна вступила на вокальне відділення Київського естрадно-циркового училища. Під час навчання її запросили на зйомки п'ятого сезону «Сватів». Саме цей серіал приніс дівчини всенародну славу. Популярність українській актрисі Кошмал принесла роль Жені Ковальової в народному серіалі «Свати», за яку вона була двічі номінована на кінопремію «Телетріумф».

Після такого успіху Анна завжди готова зіграти у кінопроектах "Квартал 95".

"Я заочно погоджуюся на всі проекти Кварталу 95. Я кажу їм: "Дзвоніть мені завжди. Я завжди згодна і на цьому крапка ". Хлопці з 95 Кварталу — мої фаворити, вони моя родина. Це ті люди, які виростили мене в кіно, які мене привели в цю сферу." — розповідає Анна.

Щира і відкрита, такою її сприймають глядачі, вона навчилася перевтілюватися і получає від гри на сцені задоволення. Своє серце актриса віддала хлопцю на імя Іван.

"З моїм коханим чоловіком ми разом вже три роки. В юності ми жили по сусідству і були знайомі заочно, через спільних знайомих з естрадноцірковой академії."

Про особисте життя Ана розповідає з усмішкою і дуже задоволена тим, що її коханий жодного відношення до кіно не має: "Ваня не має ніякого відношення до акторської професії".

#дочкимачехи #starmedia ??

Публикация от Anna Koshmal (@smorkovkina)

??#Сваты7 ⭐️

Публикация от Anna Koshmal (@smorkovkina)

мой маленький друг Лука ❤️☀️

Публикация от Anna Koshmal (@smorkovkina)