Зіркові скандали
Подобається

На очах у дитини! Відома актриса жорстоко побила свого чоловіка

26/11/2017     Автор: Яна Романська
На очах у дитини! Відома актриса жорстоко побила свого чоловіка

Ная Рівера, відома телеглядачам як черлідерша Сантана Лопез з серіалу "Хор", була заарештована за побиття свого чоловіка, передає Корупція.Стар

Популярне: «Три покоління Ротару»: Софія Михайлівна з’явилася на обкладинці українського журналу

За її звільнення призначили заставу в тисячу доларів, яку виплатив свекор артистки: саме батько потерпілого і забрав її з відділення поліції серед ночі, — повідомляє "People". У місцеве відділення поліції звернувся Райан Дорсі — 34-річний американський кіноактор, а також чоловік артистки Наї Рівери, із заявою про домашнє насильство і побиття своєю дружиною. Правоохоронці зреагували досить швидко і в той же день, в суботу, 25 листопада, вони затримали підозрювану зловмисницю. Відзначається, що 30-річна Ная Рівера, яку підозрюють в домашньому насильстві, спокійно прогулювалася вулицями округу Канава (штат Західна Вірджинія).

Американській актрисі і співачці Наї Рівері закидають побиття свого чоловіка на очах у дитини: саме цю інформацію передав копам потерпілий чоловік артистки Райан Дорсі. За словами Дорсі, Ная кілька разів ударила його по голові, а після розбила нижню губу, і все це відбувалося під час денної прогулянки з їх маленьким сином — 2-річним Джосі.