Новини про зірок
Подобається

Полякова кожного разу, виходячи на сцену, бореться зі страхом

24/11/2017     Автор: Яна Романська
Полякова кожного разу, виходячи на сцену, бореться зі страхом

На зйомках масштабного шоу "Велика новорічна пригода", яке канал "Україна" покаже ввечері 31 грудня, Оля Полякова заявила, що сцену ні з ким ділити не збирається, а також відповіла на запитання про можливу вагітність, передає Корупція.Стар.

Оля Полякова завжди впевнено тримається на сцені, залишається сильною і сміливою, хоча журналістам програми "Ранок з Україною" зізналася, що кожного разу, виходячи на сцену, бореться зі страхом: "У мене кокошник запалюється за допомогою піротехніка, який включає кнопочку. Це все загоряється у мене на голові. Але я кожен раз думаю, а раптом якась заздрісна співачка поклала туди малесенький шматочок тротилу, і зараз у мене голова лопне, а тіло ще 2 години буде відпрацьовувати концерт", – сказала Оля Полякова в ефірі каналу "Україна".

Популярне:«Золота сукня і дивні чоботи»: Тіна Кароль вразила своїм зовнішнім виглядом на презентації своєї фотокниги

Під час зйомок масштабного шоу "Велика новорічна пригода" співачка заявила, що сцену ділити ні з ким не збирається, навіть зі своїми дітьми: "Я йду на завоювання світу. Повне панування. Я люблю "королевствувати" на сцені одноосібно. Досить того, що я балет туди пускаю, дівок красивих. Нехай ростуть, розвиваються, якось там домагаються. Мамі ніхто нічого не дарував", – зазначила співачка на зйомках "Великої новорічної пригоди".

На питання журналіста про можливу третю вагітність, Оля відповіла: "Я жінка доброзичлива. Можу "надружити" ще й хлопчика. І не тільки хлопчика. Знаєте, у мене фертильного віку ще років 20, тому мало що. Я ще взагалі можу і 10 раз", – прокоментувала співачка в програмі "Ранок з Україною".