Новини про зірок
Подобається

«Оголився до пояса…»: Скандальний виступ Дорна в Росії

24/11/2017     Автор: Яна Романська
«Оголився до пояса…»: Скандальний виступ Дорна в Росії

Виконавець присвятив пісню дітям Український співак Іван Дорн, який назвав українців і росіян братами, епатажно виступив у Москві, передає Корупція.Стар

Популярне: «Красива пара!»: Ілона Гвоздьова вийшла в світ з чоловіком і донькою

На концерті перед піснею, яку він присвятив дітям, артист оголився до пояса. Про це свідчать численні фото та відео в Instagram. 

Зазначимо, що виступ виконавця відбулося 23 листопада в московському Stadium Live. Користувачі мережі дякують Дорна за шикарний виступ. "Ваня — вогонь! Спасибі всій вашій команді за чудовий концерт ", "Ваня, бомбіческий", "Даааа, величезне спасибі за емоції, це було незабутньо. Пережила цю мить в Краснодарі. Ваня — ти найкращий. Воістину елітарна музика. Ми дуже довго цього чекали", "величезне Спасибі за емоції, за енергію, за пластику, за ламані рими і ритми. 

Це було бомбически круто!!! І да прибуде з вами", — пишуть користувачі соцмережі. Як раніше писав Styler, український співак Іван Дорн став кращим виконавцем, за версією MTV Росія. Про це повідомляється на сайті музичного каналу.

 На період роботи над новим англомовним альбомом Дорн змінив імідж, поголила голову наголо і відпустивши бороду. У лютому 2017 року вийшов концертний альбом Jazzy Funky Dorn. Сингл Collaba, випущений в березні, Дорн назвав "одою повій".

 

 

Dripping drops. Dropping drips. #collaba #ivandorn #liveinmoscow #ивандорн #otd #otdtour

Публикация от Marie (@mariet088)