Новини про зірок
Подобається

Як потрібно відриватись у свій вихідний! Версія DZIDZIO

23/11/2017     Автор: Яна Романська
Як потрібно відриватись у свій вихідний! Версія DZIDZIO

Дзідзьо прийняв рішення і оголосив вихідний. Написав пісню та випустив кліп для тих, хто хоче зробити собі відпочинок у будній день, передає Корупція.Стар.

Ідея створення "Вихідного" традиційно належить самому Дзідзьо. На це його надихнули пошуки графічного дизайнера, які він раніше оголосив у своїх соціальних мережах.

Режисером музичної новинки виступив Леонід Колосовський. Це перша спільна робота артиста та кліпмейкера, але їм це не завадило порозумітися та потоваришувати з перших хвилин знайомства.

Популярне:Ще та спокусниця: Настя Каменських показала груди в напівпрозорому бюстгальтері

В основі сюжету лежить історія про талановитого та креативного дизайнера, який любить трохи побайдикувати і відкладає важливі замовлення до самого дедлайну. У той час, поки він відпочиває і розважається вдома, в офісі вся команда креативної агенції на чолі з Шефом проводить “мозковий штурм” і намагається виконати термінове завдання від дуже серйозного замовника. Але без Дзідзя їм це ніяк не вдається.

У кліпі “Вихідний” Дзідзьо вперше покаже нових учасників гурту – Аґруса та Румбамбара. Крім того, у ролі Шефа знявся справжній продюсер DZIDZIO — Анатолій Безух.

Зйомки тривали близько 30 годин, а декорації кімнат та офісу спеціально будували 3 дні.

Створила Катерина Крук