Новини про зірок
Подобається

«Творча пенсія…»: Скасований концерт і криза Джамали?

23/11/2017     Автор: Яна Романська
«Творча пенсія…»: Скасований концерт і криза Джамали?

Скандальні несподіванки: українську співачку Джамалу, яка виграла Євробачення 2016 з піснею «тисяча дев'ятсот сорок чотири» і привезла конкурс в Україну, нещодавно «попустили» в Білорусі, передає Корупція.Стар

Популярне: Євгенія Власова вже 12 днів бореться за життя

Виходить, нашим артистам вже вхід заборонено за кордоном?

У Мінську 9 листопада скасували її концерт після того, як в зал Prime Hall, який вміщує 2500 чоловік, було продано всього 100 квитків при невисокій ціні за київськими мірками в 53 білоруських рубля (близько 700 грн). І ніякої політики …

«Для нас це несподіванка, але не сенсація. Джамала — фантастична співачка. Вона не перший виконавець, чиї концерти скасовуємо через те, що не продається стільки квитків, щоб відшкодувати витрати », — заявили в адміністрації концертного майданчика. Глядачі могли отримати гроші назад.

Обговорюючи новину в соцмережі більшість людей вважало, що справа в тому, що перемога на Євробаченні була виключно політичною. З іншого боку, статус переможниці у нашої землячки, звичайно, залишився, але жодного нового хіта після «1944» так і не з'явилося. Подібне трапилося з Русланою, яка після перемоги на Євробаченні-2004 ще рік знімала вершки з «Дикими танцями». Але потім настало затишшя, вірніше сказати — творча пенсія.

Бували гірші часи. Нагадаємо, в травні нинішнього року Джамалу дуже довго не пускали на червону доріжку церемонії Євробачення в Україні. Бейджи — це взагалі окрема історія. Всій команді переможця Євробачення 2016 видали мінімальний допуск. Чому зірки не повинно там бути — питання риторичне.

Є й нові горизонти: Джамала стала послом доброї волі Міжнародної організації з міграції. Співачка підключиться до миротворчої місії ООН по глобальній боротьбі з торгівлею людьми, а також зніметься в спеціальному відеоролику. «Скроїти» новий імідж України — робота нелегка, але дуже потрібна.