Новини про зірок
Подобається

Неочікувано: Мірзоян обіймався з коханою Положинського у нього на очах

23/11/2017     Автор: Яна Романська
Неочікувано: Мірзоян обіймався з коханою Положинського у нього на очах

Гурт “Тартак” на чолі з Олександром Положинським випустив кліп разом зі співаком Арсеном Мірзояном на спільну пісню “Знаєш Мій День”, передає Корупція.Стар

Популярне: Заборонили в’їзд! Зірка серіалу «Свати» прокоментував інцидент

У новому відео Положинський та Мірзоян постають у незвичних для себе образах, їздять на раритетному Dodge  Charger 1972 року у Славутичі у пошуку дівчини, яку “кохає” лідер “Тартак”

Автором ідеї кліпу та режисером виступив сам Сашко Положинський. За словами музиканта, він часто буває у Славутичі і давно хотів відзняти там відео.

Роль Арсена Мірзояна теж не обмежилась лише акторською грою, – його пропозиції та імпровізації, в момент знімань, значною мірою вплинули на остаточну версію представленого відео.

Пісня “Знаєш Мій День” увійде до альбому “АнТАРТАКтида. Частина Перша”, який складатиметься виключно з дуетів і саундпродюсуванням, і аранжуванням якого займається Артур Данієлян.

Деякі з пісень можна буде вперше почути, в межах презентації нової програми “анТАРТАКтида”, на великому сольному концерті гурту Тартак, вже 2 грудня 2017 року, в столичному клубі Sentrum.

Зауважимо, що Олександр Положинський та Арсен Мірзоян товаришують протягом багатьох років.

Так, Положинський навіть був свідком на весіллі Мірзояна і Тоні Матвієнко.