Новини про зірок
Подобається

«Кричав від болю і благав про допомогу»: Волонтер клініки згадала останні слова Мар’янова

21/11/2017     Автор: Яна Романська
«Кричав від болю і благав про допомогу»: Волонтер клініки згадала останні слова Мар’янова

«Кричав від болю і благав про допомогу»: Випадковий свідок розповів про останні слова Марьянова, передає Корупція.Стар

Популярне: Оце так розкіш! Донька Ольги Сумської приголомшила нереально дорогою сумкою і «голлівудським» виглядом

Керівник реабілітаційного центру "Фенікс" Оксана Бонданова і співробітник клініки Марина Лебедєва пройшли перевірку вже в програмі Дмитра Шепелєва "Насправді"

15 жовтня пішов з життя актор фільмів «Вище за веселку», «Боєць» і «День виборів» Дмитро Мар'янов. Чоловік помер у віці 47 років. Офіційною причиною його смерті називають тромбоемболію, проте правоохоронні органи досі розбираються в обставинах того, що сталося. Директор реабілітаційного центру «Фенікс», де Мар'яна провів останні дні свого життя, Оксана Богданова вже неодноразово виступала на різних ток-шоу і заявляла, що ні вона, ні співробітники її центру не причетні до смерті артиста.

Сьогодні жінка прийшла в ефір програми «Насправді», щоб в черговий раз довести свою правоту. Правда, проти Богданової виступив колишній пацієнт клініки Олексій. Він заявив, що бачив, як помирав Дмитро Мар'яна. Більш того, чоловік повідомив, що акторові, який кричав від болю і благав про допомогу, довгий час не викликали Швидку допомогу.

«У нього за день почала боліти спина, мене попросили зробити тайський зігріваючий пояс. На наступний день він почав говорити, що у нього болять ноги. Я бачив як, заходили до нього, міряли тиск. Ми побачили у вікно, що у нього сині ноги. Марина сказала, що вона в шоці », — поділився Олексій, який побажав приховати своє обличчя.

Експерти в студії задали ряд питань Оксані Богданової, волонтеру Марині Лебедєвої і екс-пацієнту клініки. В ході з'ясування ситуації з'ясувалося, що Дмитро Мар'яна помер по дорозі в лікарню. Коли автомобіль зупинили співробітники ДПС, вони намагалися прищепити пульс, але на той момент актор був уже мертвий. Волонтер центру «Фенікс» згадала, що останні слова, які вимовив Мар'яна були: «Я вмираю».

Улюбленого багатьма артиста поховали 18 жовтня на Хімкінському кладовищі. У нього залишилися дружина Ксенія Бик і маленька дочка.