Новини про зірок
Подобається

«Зможете в це повірити?»: Стало відомо, хто замінить Фреймут у програмі «Інспектор»

20/11/2017     Автор: Яна Романська
«Зможете в це повірити?»: Стало відомо, хто замінить Фреймут у програмі «Інспектор»

Сьогодні вирішилася інтрига про те, хто замінить Ольгу Фреймут в шоу «Інспектор. Міста», передає Корупція.Стар.

Виявляється, над другим сезоном проекту компанія Pilot Studio вже почала працювати разом з новим ведучим — Володимиром Остапчуком.

«Україна — дуже перспективна країна, де живуть діяльні, креативні і талановиті люди, — каже про це сам Володимир. — Я вірю в її щасливе майбутнє, тому, будучи резидентом Канади, живу тут. Але українці заслуговують життя за європейськими стандартами якості вже сьогодні. А за допомогою нашого проекту ми будемо підвищувати ці стандарти, мотивуючи людей стати краще ».

Популярне: Ще та спокусниця: Настя Каменських показала груди в напівпрозорому бюстгальтері

Прес-служба телеканалу повідомляє, що незабаром Володимир проведе інспекції міст України. Саме він оцінить рівень комфорту життя наших співвітчизників в кожному з них. Цікаво, що тепер оцінка буде проводитися за шістьма критеріями — медицина, освіта, безпека, їжа, еліта і сфера послуг, важливу роль в якій грають відкритість і доброзичливість жителів українських міст.

 

 

На правах Директора Школи справжньої Пані запрошую вас на бал. 15 листопада — чекаємо гостей зі всіх міст і хуторів України . Разом з екс-пацанками проведемо незабутній вечір. Вхід вільний. Дрес- код — black tie . Потрібно буде зареєструватися за посиланням у профілі, бо кількість місць обмежена . Далі з вами сконтактує наша Таїсія , розповість про місце та час проведення балу. На вас чекати? https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScZFx9EELWU3OjDGr_MLzc3YAmy5Q-6nU1xzEKvG79uXCHl6w/viewform

Публикация от FreimutOlia (@freimutolia)

 

 

 

Whaat? #noemotions #tuesday #моднописатьнаанглийском

Публикация от Vladimir Ostapchuk (@vova_ostapchuk)