Новини про зірок
Подобається

Королева Єлизавета ІІ та принц Філіп святкують своє 70-річчя шлюбу

20/11/2017     Автор: Яна Романська
Королева Єлизавета ІІ та принц Філіп святкують своє 70-річчя шлюбу

Новий портрет королеви Єлизавети і принца Філіпа випущений в Британії до 70-ї річниці їхнього одруження. На новому фотопортреті, який зняв фотограф Матт Холіок, за спиною у вінценосного подружжя висять два портрети 1781 року пензля Гейнсборо – Георга III і королеви Шарлотти, передає Корупція.Стар.

Платинове весілля королівського подружжя буде відзначатися сьогодні, 20 листопада, в Віндзорському замку, де буде влаштовано приватну вечерю для родичів і близьких друзів. Задзвонять на честь цієї дати і дзвони Вестмінстерського абатства, де відбулося одруження в 1947 році.
Королівська пошта випустила з цієї нагоди шість ювілейних марок з портретами молодят і фото весільної процесії.

Популярне:Ще та спокусниця: Настя Каменських показала груди в напівпрозорому бюстгальтері

Варто відзначити, що королева Єлизавета II і Герцог Единбурзький – перша королівське подружжя, що відзначає 70-ту річницю весілля. Коли вони зв'язали себе узами шлюбу, принцесі Єлизаветі був 21 рік, а її нареченому, лейтенанту Філіпу Маунтбаттену – 26 років.

Нагадаємо, в Новому Орлеані відбулося весілля екс-першої ракетки світу американської тенісистки Серени Вільямс і американського підприємця Алексіса Оганяна.

Молодята особливо не розповсюджували деталі урочистостей і робили їх максимально прихованими. З чуток, кожен столик в залі, де сиділи гості, був названий на честь одного з 12 титулів "Великого шолома" і прикрашений копією нагород, які свого часу виграла тенісистка.