Новини про зірок
Подобається

«Більш відверта, смілива і сучасна»: Наталя Бучинська приголомшила своїм відвертим образом, такою вона ще не була

20/11/2017     Автор: Яна Романська
«Більш відверта, смілива і сучасна»: Наталя Бучинська приголомшила своїм відвертим образом, такою вона ще не була

У світ вийшла відеоробота на новий сингл співачки Наталії Бучинської під назвою "Мій Ангел".

Запальною і танцювальною композицією "Мій Ангел" артистка заявляє про новий етап свого творчого шляху. Пісня не схожа на те, що співачка робила раніше. Тепер вона більш відверта, більш смілива і більш сучасна, передає Корупція.Стар.


"За свій довгий творчий шлях я випустила чималу кількість пісень, попрацювала з багатьма талановитими людьми. За мною закріпився певний образ класичної дівчини-україночки. Але час йде, люди змінюються, а разом з ними їхні інтереси і погляди на життя. Звичайно ж, змінилася і я. Моя сьогоднішня мета – через свою творчість нести образ сучасної української жінки – сильної, сміливої, рішучої і незалежної ні від чого. Я прийняла рішення почати роботу над записом нового, абсолютно іншого за характером, матеріалу. Коли я отримала цю пісню, відразу зрозуміла, що це "воно", моя пісня! Я її записала і тут же відправилася знімати кліп" – зізнається співачка Наталія Бучинська.

Популярне:Ще та спокусниця: Настя Каменських показала груди в напівпрозорому бюстгальтері

Зйомки припали на кінець літа і тривали два дні. Відеокліп знімався в двох містах – у Парижі та в Нормандії на березі Атлантичного океану. У кліпі на пісню "Мій Ангел" співачка з'явилася в новому несподіваному для себе відвертому образі.

"Ця історія про дівчину, яка вирішила відпочити від звичної буденної суєти і відправилася в невелике курортне містечко на березі океану. Вона нічого не чекала, ні на що не розраховувала, але волею долі зустріла "його" – молодого, гарного, привабливого. А спекотне літо, романтична атмосфера затишного містечка і запах океану зробили свою справу. Курортний роман… Думаю, багатьом з нас це знайомо!", – розповідає Наталя Бучинська.

Також співачка повідомила, що на весну 2018 року вона готує великий концертний тур по містах Украніни. Крім хітів, що вже полюбилися слухачеві, таких як: "Дівчина-Весна", "Моя Україна", "Грішна Любов" та інших, на глядачів чекає оновлена музична програма і масштабне шоу.