Новини про зірок
Подобається

«Вінницька Конча-Заспа» і красуня дружина: Лідер ТіК вперше показав свій розкішний особняк

19/11/2017     Автор: Яна Романська
«Вінницька Конча-Заспа» і красуня дружина: Лідер ТіК вперше показав свій розкішний особняк

Віктор Бронюк, лідер гурту Тік, вперше показав журналістам свій будинок у Вінниці. У свій особняк в центрі Вінниці він запросив Катю Осадчу і "Світське життя", передає Корупція.Стар.

Будинок музиканта прикрашений українським орнаментом-вишиванкою. 

"Виробники фарби дали свої технічні рекомендації, мовляв, наносити зображення нереально. У мене перша освіта художнє, я з цією думкою не одну ніч переспав. Кажу: "Як нереально? Ну має ж воно якось вийти". Звичайною щіткою, воно все тече по цих щілинах, спонжиками, валиками – чим ми тільки не пробували, всі були на нервах. Але все-таки технологію ми знайшли", — говорить артист. 

Популярне:Без нижньої білизни в шкіряній сукні з вирізами: Тіна Кароль звалила всіх наповал відвертим образом

Біля будинку є сад і сцена, де люблять влаштовувати концерти діти та дружина Тетяна. Вона ж доглядає більше ніж за 100 кущами троянд у власному саду. В городі у подружжя є свій великий город, де ростуть селера, помідори, буряк, перець, малина, полуниця і багато іншого. 


У спальні музиканта стоїть картина з соняшниками, а у дітей Віктора та Тетяни, дочки і сина, окремі кімнати, які оформлені відповідно для дівчинки та хлопчика. 

Бронюк зізнався, що захоплюється кулінарією і сам придумує рецепти, наприклад, м'ясо з ожиною. 

"Кухня – це теж творча лабораторія. Найголовніше – треба мати гарний настрій. Коли у мене поганий настрій, я ніколи нічого не готую", — прокоментував співак. 

До речі, Бронюк розповів, як реагує на запрошення виступити в Росії. 

"Я до цього ніяк не ставлюся – ми не їздимо. А вони всі дорослі люди. Я не можу судити чи не судити. Відразу після анексії Криму, ми скасували концерт у Санкт-Петербурзі, запланований на квітень 2014 року. Досі періодично телефонують з Криму, Росії щодо виступів. Нещодавно дзвонили з Москви. Але, поки не закінчиться війна, ми для себе вирішили, що їхати туди неправильно", — каже Бронюк.