Засліпила: Тіна Кароль вразила шанувальників дивовижною сукнею

18/11/2017     Автор: Яна Романська
Засліпила: Тіна Кароль вразила шанувальників дивовижною сукнею

15 листопада відбулася презентація фотокниги легендарного французького фотографа Sebran D'Argent про співачку Тіну Кароль під назвою "Одним кадром". До книги увійшли унікальні кадри співачки, зроблені фотографом на плівку в Парижі, передає Корупція.Стар.

До книги також увійшли фотороботи українських фотографів Антоніни Жарко і Соні Плокідюк. Стилістом всієї книги виступила Світлана Марсон, ідея створення книги належить менеджеру співачки Павлу Орлову.

Під час прес-презентації Тіна Кароль розповіла, що робота над книгою тривала більше року. Д'Аржент знімає виключно на плівку і ніхто не знав, що вийде в результаті. "Так, ми дуже хвилювалися, але вірили, що все вийде, – поділилася співачка. – Я рада, що Себран побачив мене саме такою". Видано "Тіна Кароль. Одним Кадром" в форматі coffee-table book, який має на увазі відсутність тексту і наявність тільки фотографій. Особливість книги – відсутність палітурки, що відразу робить з неї набір унікальних фоторобіт.

Популярне:Без нижньої білизни в шкіряній сукні з вирізами: Тіна Кароль звалила всіх наповал відвертим образом

На презентації книги співачка продемонструвала ефектний образ. Тіна Кароль вибрала розкішне вбрання від італійського бренду Emilio Pucci.

Кароль блищала в сукні з вирізом і відкритою спиною за п'ять тисяч доларів. Свій образ Тіна доповнила черевиками кольору металік від Baleciaga.