Новини про зірок
Подобається

«Прима королева!»: Катерина Кухар зачарувала шанувальників елегантною сукнею на червоній доріжці

18/11/2017     Автор: Яна Романська
«Прима королева!»: Катерина Кухар зачарувала шанувальників елегантною сукнею на червоній доріжці

На тижні, з нагоди ювілею журналу "Viva" відбувся грандіозний бал, на який були запрошені зірки українського шоу-бізнесу, передає Корупція.Стар.

На балу помітили приму-балерину Катерину Кухар з чоловіком Олександром Стояновим. Ця  подія стала головною у році, до неї відповідально готувалися як організатори так і запрошені гості. От і Кухар на червоній доріжці виглядала неперевершено.

Популярне:Без нижньої білизни в шкіряній сукні з вирізами: Тіна Кароль звалила всіх наповал відвертим образом

Катерина на "Viva! Бал" одягнула чорну сукню з пишною спідницею. Елегантне вбрання зірка доповнила чорними лабутенами і невеликим клатчем срібного кольору. На подію зірка прийшла не сама, а у супроводі свого чоловіка Олександра Стоянова. Катерина рідко з'являється на публіці без чоловіка, шанувальникам дуже до вподоби ця парочка. 

За одну добу фото закоханих набрало більше, ніж 6 тис. лайків. безліч компліментів було написано читачами на адресу зірки: "Прима королева! Найелегантніша і жіночна)", "Ідеальна пара!", "Неймовірно красива сукня!!!".

 

#viva #loveforever #❤️ #mystery #birthdayparty #⭐️ #ukraine #instalife #? #fashionlife #balletcup @viva_ukraine_magazine @stoianov_aleksandr

Публикация от EkaterinaKukhar Катерина Кухар (@ekaterinakukhar_official)