Новини про зірок
Подобається

Альона Вінницька дізналась про нову супутницю Олега Винника. Ви будете здивовані

18/11/2017     Автор: Яна Романська
Альона Вінницька дізналась про нову супутницю Олега Винника. Ви будете здивовані

Ведуча програми "Зірковий шлях" Альона Вінницька дізналася нові подробиці особистого життя співака Олега Винника, передає Корупція.Стар

Популярне: Настя Каменських похвалилася стрункими ніжками у стильному вбранні

Так, Альона Вінницька традиційно почала випуск програми зі свіжих новин із життя знаменитостей, у тому числі Олега Винника.

Ведуча плуталася в здогадах, хто ж є таємничою супутницею, яку співак ніжно пригортає до себе в сюжеті? І раптом — артист власною персоною з'явився в студії в обіймах … ялинки!

Насправді ж, поява Олега Винника в студії в компанії "Йолки" зовсім не випадкова: артист працював на камеру, яка знімала промо-ролик до новорічного шоу "Велика новорічна пригода".

За словами самого Олега Винника, йому буде що згадати після зйомок новорічного шоу для каналу "Україна".

У новорічну ніч хочеться побачити сюжет, який запам'ятається, а не просто концерт, тому що це занадто шаблонно. Хороший сценарій, продуманий і гідно відтворений режисером, — це цікаво, для мене в першу чергу. Концерт і сцена — звичні речі для кожного артиста, а подібне шоу — це щось нове, в чому хочеться взяти участь, зіграти певну роль. Це реально цікаво, мені та іншим артистам однозначно буде, що згадати — розповідає про свій досвід Олег Винник.