Новини про зірок
Подобається

Пікантні кадри! Бучинська вперше роздягнулась на камеру

17/11/2017     Автор: Яна Романська
Пікантні кадри! Бучинська вперше роздягнулась на камеру

Народна артистка України випустила відвертий кліп на пісню "Мій Ангел", передає Корупція.Стар

Популярне: Чоловік мрія!: Олександр Пономарьов став один з найбільш завидних холостяків

Нова відео-робота співачки розповідає про курортний роман між артисткою і молодим привабливим чоловіком.

Кліп "Мій Ангел" справедливо може називатися найвідвертішою роботою в відео-скарбничці Наталі Бучинської. Адже вона вперше з'явилася перед публікою практично без одягу.

— За свій довгий творчий шлях я записала і випустила близько 200 пісень, попрацювала з багатьма талановитими людьми. За мною закріпився певний образ класичної дівчини-україночки, — розповідає співачка Наталя Бучинська. — Але час йде, люди змінюються, а разом з ними їхні інтереси і погляди на життя. Звичайно ж змінилася і я. Моя сьогоднішня мета — через свою творчість нести образ сучасної української жінки — сильної, сміливої, рішучої і незалежної ні від чого.

Робота "Мій Ангел" — це історія про дівчину, яка вирішила відпочити від звичної буденної метушні і відправилася в невелике курортне містечко на березі океану. Вона нічого не чекала, ні на що не розраховувала, але волею долі зустріла "його" — молодого, гарного, привабливого. А спекотне літо, романтична атмосфера затишного містечка і запах океану зробили свою справу. Курортний роман … Думаю, багатьом з нас це знайомо!

Зйомки кліпу проходили у Франції в двох містах — у Парижі та в Нормандії на березі Атлантичного океану. Переглядаючи відео "Мій Ангел" пориньте в літо хоча б на чотири хвилини.