Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 26 листопада

15/11/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 26 листопада

Овен

Для Овнів це буде вкрай несприятливий день. Їх плани і задумки не здійсняться. Потрібно не робити необдуманих вчинків, вони можуть ускладнити відносини з оточуючими. У сім'ї теж не варто перегинати палицю, інакше це може закінчитися скандалом. Не вживайте цього дня алкоголь.

 Телець

Рада зірок: не сприймайте життєві проблеми, як фатальну даність, бо в багатьох з них, як не крути, винні самі Тельці.

 Близнюки

Ефект бумеранга. Неприємності, коли-то завдані Близнюками іншим, зробивши величезне коло, мчать назустріч їм з надзвуковою швидкістю. Щоб ухилитися від всіх, потрібно мати не аби яку реакцією. Ну, ось і подивимося, на що Близнюки здатні.

 Рак

Раки будуть перебувати у владі паніки і плутанини. Не виключено, що сьогодні вони стануть жертвою кишенькової крадіжки.

 Лев

 Те, що спочатку може здатися цілковитим фіаско, насправді являє собою тривіальну перевірку почуттів і стосунків Львів на міцність. Все, що дається без зусиль, не радує і не цінується. Ось і все пояснення того, що відбувається.

 Діви

 Дівам, як ніколи, згодитися сьогоднішня інтуїція. Варто робити все так, як підказує серце і не слухати ніяких порад.

 Ваги

У першій половині дня Терезам скрізь буде супроводжувати удача. Сьогодні їм вдасться втілити всі свої плани та ідеї, що стосуються не тільки роботи, але й особистого життя. Захисні можливості організму, цього дня, будуть сильно підвищені. Сьогодні один з найбільш сприятливих днів, щоб прийняти найважливіші для Ваг рішення.

 Скорпіон

Деяких Скорпіонів сьогодні можуть очікувати зміни в матеріальному становищі. Проект в якому Скорпіони давно сумнівалися, почне приносити прибуток. Вдалий період для тих, захотів поміняти місце роботи, а невдалим, він буде для людей, які вирішили зачати дитину.

 Стрілець

Пустують нерви, ніж постійно незадоволений шлунок, вимагає то солоного, солодкого, кислого, можливі головні болі, коливання кислотності і артеріального тиску. Вас все дратує. В якихось випадках Стрільці стримуються, а в інших дають волю негативним емоція.

 
Козеріг

Посмішка сьогодні практично не сходитиме з обличчя Козерогів. На роботі може заважати зайва емоційність. Варто бути обережніше з почуттями оточуючих — сьогоднішній день загрожує образами.

 Водолій

Водоліям сьогодні буде вкрай складно визнати, що оточуючі мають право на особисту думку. Спроби Водоліїв відстояти свою правоту зіткнуться з запеклим протистоянням. Нехай буде так. Не варто перечити.

 Риби

Можливі запаморочення, загострення морської хвороби, головні болі, труднощі з зосередженням. У справах — повна непрактичність.