Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 25 листопада

15/11/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 25 листопада

 Овен

Сьогодні вам буде складніше, ніж зазвичай, взятися за повсякденні справи і виконувати їх в звичному темпі. Вас може відволікати все навколо — навколишні події, власні нав'язливі думки. З-за цієї неуважності навіть ті справи, за які ви все-таки візьметеся, будуть валитися у вас з рук. Зірки радять вам не намагатися переломити ситуацію, а взяти невеликий тайм-аут.

 Телець

Сьогодні ви ризикуєте стати жертвою власної непосидючості. Численні ідеї та плани будуть настільки розривати ваш мозок, що ви здатні витратити всі свої фізичні і моральні сили в марних спробах реалізувати їх усі одночасно. При такому розкладі вам важливо вибрати найбільш важливе для вас справа.

 Близнюки

Сьогодні стежте за знаками, попереджувальними або підштовхуючими до певних дій. Можуть наснитися пророчі сни. Для вас найкращою тактикою буде плисти за течією, але проявляти сприйнятливість до всіх змін і вимогам моменту, використовувати всі шанси реалізувати давні наміри, навіть якщо зараз це доведеться робити в непростих умовах.

 Рак

Зірки радять вам сьогодні не комфортній ситуації просто відійти в сторону. Краще для виду погодитися, ніж вступити в полеміку і потім відчувати себе вичавленим, як лимон. Іншими словами, не підставляйте вампірам шию — і ви виб'єте у них грунт з-під ніг.

 Лев

Проявіть сьогодні увагу до своїх близьких для того, щоб випадково не образити того, хто вам по-справжньому доріг. Можливо, сьогодні ви несподівано зумієте подивитися на себе іншими очима і зрозуміти, що, по суті, ви чудово з усім справляєтеся.

 Діва

Сьогодні дуже сильна буде спокуса розібратися у всьому і з усіма. Будьте обережні, цей день категорично не підходить для серйозних рішень. Або дотримуйтеся тієї стратегії, яка була вироблена раніше, або тягніть час. Всі сьогоднішні рішення доведеться переглядати, і не у всіх випадках це буде безболісно.

 Ваги

Іноді діяти за правилами не так ефективно, як би нам цього хотілося. Вам варто ще раз перевірити ділові пропозиції, отримані вами в останній час. Штучне прискорення поточних процесів може виявитися вигідним вам, сьогодні всі козирі у вас на руках, головне-знайти правильне місце прикладання сили.

 Скорпіон

Цей день краще присвятити собі і не брати участь у будь-яких суперечках. Не втручайтеся в чужі проблеми, не намагайтеся долати виниклі перешкоди. Залиште це до кращих часів. Сьогодні головне — відпочити, побалувати себе, побути трохи егоїстом.

 Стрілець

Сьогодні вам доведеться діяти, багато працювати, брати на себе відповідальність. Але ви вмієте справлятися з труднощами. Ось і сьогодні розраховуйте більше на свої сили, ніж на сприятливий збіг обставин. Потрібно просто бути в тонусі, тримати себе в руках, намагатися максимально швидко орієнтуватися в ситуації.

 Козеріг

Утримайтеся сьогодні від косметичних процедур і купівлі одягу. Особливо слід уникати всього старого, це стосується і кремів для обличчя. Сьогодні рекомендується переглянути свої відносини з людьми і пробачити всі образи. Звільнення від накопичених образ допоможе поліпшити свій внутрішній стан і позбутися від вантажу минулого.

 Водолій

Що б ви не задумали, до якої б цілі не йшли, вас практично неможливо відвернути або з пантелику. З-за цього оточуючим, особливо тим, хто намагається покомандувати вами, може здаватися, що ви сьогодні надто самовпевнені і вперті. Насправді ж ви просто впевнені в тому, що робите, на всі сто відсотків.

 Риби

Сьогодні вас то і справа будуть відволікати домашні турботи — не тільки поточні, але і ті, які давно накопичилися і потребують вирішення. Крім того, близькі можуть намагатися навперебій заволодіти вашою увагою, вимагаючи від вас допомоги, розуміння і підтримки.