Новини про зірок
Подобається

Зплагіатила! Настя Каменських прокоментувала звинувачення стосовно пісні «Це моя ніч»

14/11/2017     Автор: Яна Романська
Зплагіатила! Настя Каменських прокоментувала звинувачення стосовно пісні «Це моя ніч»

Співачка NK (Настя Каменських), яка вирішила почати сольну кар’єру, випустила 2 листопада свій перший відеокліп на пісню "#этомояночь". Деякі шанувальники Каменських помітили, що приспів пісні дуже нагадує одну із композицій легендарних Coldplay і звинуватили співачку в плагіаті, передає Корупція.Стар.

Після того як проект "Потап і Настя" заявили про творчу паузу, кожен із виконавців представив свій сольний проект. Настя Каменських встигла презентувати нову пісню #этомояночь, кліп на неї та виступити в ролі сольної артистки на сцені "Х-фактор".

Популярне: «Вона трохи не в собі»: Суддя » Мастер Шеф» вперше показав свою кохану

Майже одразу в мережі заявили, що мотив приспіву пісні Насті Каменських дуже вже нагадує приспів пісні The Chainsmokers&Coldplay – Something Just Like This та звинуватили співачку в плагіаті. В інтерв’ю для "КП Україна" вона розповіла про свій проект та вперше прокоментувала звинувачення.

"NK – це не ідея, яка різко прийшла. Це моя життєва філософія, яка створювалася роками. "Потап і Настя" – легендарний дует, який підкорив сцени практично всього світу. Більше 11 років ми на піку популярності. У кожного з нас величезний творчий і сценічний досвід. Прийшов час зробити паузу і дивувати шанувальників чимось новим. Цей крок був логічним і передбачуваним. і в моєму сольному проекті я вирішила показати, який я є сьогодні: веселою, активною і драйвовою дівчиною, яка зібрала свій життєвий досвід і створює музику, яка не має кордонів", – розповіла співачка про свій проект.

Щодо плагіату співачка запевнила, що композиції різні між собою і зовсім не схожі.

Шкода, що деякі (слухачі, – "24") повелися на ці чутки і не чують різниці. З технічної точки зору ці дві пісні абсолютно різні. Про це можете запитати будь-якого професійного музиканта. Щоб не заглиблюватися в технічні і музичні деталі і максимально просто пояснити, то гармонія, темп, ритміка, тональність і порядок нот – абсолютно різні. Більш того, ми завжди перевіряємо за допомогою спеціальних програм наявність схожих пісень, перед тим, як запускати продукт, – запевнила Каменських.