Новини про зірок
Подобається

«З простої тернопільської дівчини до зірки телеекранів»: Шлях до успіху Тетяни Песик

14/11/2017     Автор: Яна Романська
«З простої тернопільської дівчини до зірки телеекранів»: Шлях до успіху Тетяни Песик

Хто з вас не знає  Таньку з “VIP-Тернопіль”?! А ще декілька років тому вона була звичайною студенткою Тернопільського вузу. Саме під час навчання зірка захопилася грою у КВН, передає Корупція.Стар.


Харизматична, артистична вона “засвітилася” у гумористичному шоу “Країна У”. Там разом із Тарасом Стадницьким, тобто Володькою, вони грають закохану парочку. Глядачі, ніби прикуті до екрану, спостерігали за розвитком подій між героями. На питання про особисте, Тетяна відповідає:

— Я якось ще так перебираю поки що.

Тетяна навчалась у Тернопільському національному економічному університеті. У неї дві спеціальності: “міжнародний маркетинг” і “управління персоналом та економікою”. Уже в університеті точно знала, що хоче грати в “КВН” і впевнено йшла до своєї мрії.

Популярне: «Вона трохи не в собі»: Суддя » Мастер Шеф» вперше показав свою кохану

Тетяну Песик можна було помітити й на телешоу "Розсміши коміка", де з другом і партнером по команді Віктором Гевком вони ставали переможцями. Після участі у "Лізі Сміху" Тетяну запрошують у команду Володимира Зеленського у "95 Квартал". Там Тетяна заміняє Олену Кравець. Сцена для дівчини стає рідною, але раніше вона навіть не могла про такі успіхи і подумати:

"Не думала, що у цій грі можна досягти високого результату. Хотілося, звичайно, але у це важко було повірити. Здавалося, таке захоплення “КВНом” так і залишиться у стінах університету. Але я дуже рада, що завдяки настирливості, постійній праці, виснажливим репетиціям та терпінню наша команда пробилася на вищий рівень."

 

З днем незалежності рідненька і рідненькі??

Публикация от Тетяна Песик (@tanet_vip)