Плітки
Подобається

Багатодітний батько! Олег Винник здивував шанувальників

14/11/2017     Автор: Яна Романська
Багатодітний батько! Олег Винник здивував шанувальників

На зйомках масштабного шоу "Велика новорічна пригода", яке канал "Україна" покаже ввечері 31 грудня, Олег Винник по-справжньому здивував глядачів. В елегантному фраку співак з'явився в студії ток-шоу "Говорить Україна", але те, що розповів про нього ведучий Олексій Суханов, шокувало всіх, передає Корупція.Стар.

У знімальному павільйоні програми "Говорить Україна" якраз працювали над новим випуском ток-шоу, і коли Олексій Суханов запросив до студії батька п'ятьох дітей, вийшов… Олег Винник, чим викликав здивування не тільки глядачів, а й самого ведучого.

Популярне: «Вона трохи не в собі»: Суддя » Мастер Шеф» вперше показав свою кохану

Насправді, співак приміряв на себе роль багатодітного батька для зйомок промо-ролика "Великої новорічної пригоди". Для Олега Винника це не перший акторський досвід: він втілив десятки ролей у всесвітньо відомих мюзиклах. Але як зізнається сам артист, робота над новорічним шоу каналу "Україна" видалася для нього непростою.

"В акторському плані складнощів не виникало, але зізнаюся – важко грати себе, Олега. Справа в тому, що я не міг бути самим собою повністю і одночасно розумів, що це не якийсь окремий персонаж, в якого я повинен перевтілитися, – ділиться враженнями Олег Винник. – дуже допомагав режисер Семен Горов – ми експериментували з емоціями в кожній конкретній сцені. Буде дуже цікаво, адже нас чекає ще безліч пригод і справжніх чудес".