Новини про зірок
Подобається

А пам’ятаєте зірку 90-х Ольгу Юнакову? Куди поділась і чим зараз займається співачка

14/11/2017     Автор: Яна Романська
А пам’ятаєте зірку 90-х Ольгу Юнакову? Куди поділась і чим зараз займається співачка

Зірка української естради 90-х років, яка заспівала не один пам'ятний хіт, Ольга Юнакова, і зараз займається творчістю, а також пробує організувати свій музичний фестиваль. Редакція VNews розпитала відому співачку про те, чим вона займається сьогодні, і як вона ставиться до ситуації в сучасному українському шоу-бізнесі, передає Корупція.Стар

Популярне: Показала клас! Наталія Могилевська знову «обскакала» Дорофєєву

— Чим зараз займається Ольга Юнакова?

— Насолоджується життям в Іспанії … Представляла Україну на міжнародному фестивалі, де брали участь 33 країни. Концертую, створила свій дитячий колектив «Nota», ділюся досвідом і майстерністю з дітками.

— Український шоу-бізнес зараз — це цікаво? Він розвивається?

— Український шоу-бізнес, на щастя, розвивається. Єдина проблема як була, так і залишилася — таланту без грошей пробитися майже нереально… Скрябіна, на жаль, тільки після смерті почали «канонізувати», а за життя примудрялися деякі радіостанції говорити про неформат, і це сумно.

— Ви дивилися фінал Євробачення? Як вам виступ Джамали? На Вашу думку, вона дійсно заслужила перемогу, або в такому рішенні Європи були якісь підтексти, не пов'язані з творчістю?

— По голосуванню телеглядачів Джамала була на другому місці, після голосування журі — на першому. Ставити під сумнів професіоналізм журі не варто. Джамала прекрасна вокалістка. Того року на Євробаченні було багато сильних вокалістів і дуже хороших пісень. Тому подвійно приємно, що ми здобули перемогу.

— Ви перед концертом на Червоній площі до святкування там Дня Перемоги відзначили, що це «морально-етично — неприпустимо» і додали «Хто з наших стоятиме на цій сцені? Подивимося». Як ви ставитеся до тих людей, які виступають в Російській Федерації в умовах нинішніх відносин між країнами?

— Дуже складно комусь заборонити заробляти гроші. Де і як їх заробляти — особиста справа кожної людини, Але… дарувати радість, розважати, догоджати людям, що живуть в країні, яка увірвалася в твою рідну країну, твій будинок, і вбиває твоїх братів і сестер, як на мене, по морально-етичним поглядам — ​​неприпустимо! В даному випадку дуже зручно говорити, що творчість — без кордонів, без кольору прапора і так далі, а значить зручно не помічати і колір крові.

— Вас часто запрошують взяти участь в збірних концертах? Чи виступаєте тільки в Україні, або і за кордоном теж?

— Приємно, що запрошують і за кордоном виступати. У моєму репертуарі з'явилися пісні англійською, італійською, іспанською, французькою та російською мовами. Дуже часто запрошують виступати не тільки як співачку, а й як ведучу заходів.