Новини про зірок
Подобається

«Я хочу вас познайомити з моїм чоловіком. Його звуть Олег…»: Каменських показала свого обранця у відеоролику

13/11/2017     Автор: Яна Романська
«Я хочу вас познайомити з моїм чоловіком. Його звуть Олег…»: Каменських показала свого обранця у відеоролику

Свого чоловіка Настя показала вперше, передає Корупція.Стар

Популярне: Ще одна дівчинка! У Монатіка знову поповнення

Співачка вважає за краще зберігати своє особисте життя в таємниці.

Українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно повідомила про початок сольної кар'єри під псевдонімом NK, вперше показала шанувальникам свого "чоловіка".

Артистка зробила це в жартівливій формі у відеоролику про зйомки її сольного кліпу "Це моя ніч", який був опублікований на каналі NKofficial в YouTube.

У ролі чоловіка Каменських виступив її партнер по кліпу.

"Дорогі друзі, сьогодні великий день і не просто тому, що це мій сольний кліп, а тому що ви завжди цікавилися моїм особистим життям, а я його не показувала ніколи. Але настав цей день: я хочу вас познайомити з моїм чоловіком. Його звуть Олег ", — весело каже Настя на відео, після чого камера показує самого чоловіка.

На цьому співачка не зупинилася і продовжила розкривати "секрети" свого особистого життя.

"Тепер ви зможете все розжувати, обговорити, перемити кісточки. А, і двоє дітей у нас! Двоє. Ну взагалі десять, вони всі в підвалі, як ви завжди в інтернеті писали. Я їх тримаю в підвалі, я народжувала щороку, кожного. Можу вам показати — ось вони, тільки два сьогодні ", — при цьому Каменських показала на подвійну коляску з ляльками замість немовлят.

Варто зазначити, що слова до першої сольної пісні NK написав Олексій Потапенко, а кліп зняв Алан Бадоєв. За три дні ролик набрав в YouTube більше мільйона переглядів. У кліпі Каменських постала в образі яскравої домогосподарки з двома дітьми, яка одночасно стежить за малюками і готує. Потім зірку затягує в духовку і вона потрапляє в зовсім інший світ.

Про свій кліп в соцмережах Каменських написала так:

"У тебе гарна душа Потап! Тільки людина, з таким багатим і прекрасним внутрішнім світом, може створювати такі пісні! Спасибі тобі, мій друг, за # этомояночь. Це багато для мене значить", — написала співачка.

До речі, Настю Каменських звинуватили в плагіаті. Її пісню «Це моя ніч» порівняли з хітом популярної групи The Chainsmokers і Coldplay "Something Just Like This".