Новини про зірок
Подобається

«Я б нікому не побажала такої долі…»: Марченко емоційно розповіла подробиці нового шоу

13/11/2017     Автор: Яна Романська
«Я б нікому не побажала такої долі…»: Марченко емоційно розповіла подробиці нового шоу

«Інтер» оголосив дату прем'єри нового шоу Оксани Марченко, передає Корупція.Стар

Популярне: Ще одна дівчинка! У Монатіка знову поповнення

Зовсім скоро настане день, коли всі ваші очікування виправдаються, а надії станут дійсністю: телеканал «Інтер» нарешті оголосив дату прем'єри свого нового проекту «Час будувати». Його ведучею, як і обіцяно, стане Оксана Марченко, а учасниками — чотири сім'ї, спраглі життєвих змін. Побачити все це можна буде вже 2 грудня.

«Вибір сімей для проекту« Час будувати »- це серйозна пошукова редакторська робота, — розповідає Ганна Безлюдна, керівник Inter Media Group. — Це форматна історія, всі умови чітко прописані. Наші герої — люди, які дуже потребують, і при цьому — другий параметр — вони дуже гідні: є прикладом, зразком для наслідування і просто шанованими і улюбленими людьми для сусідів, родичів. Вони здатні щось створювати, самі здатні допомагати, але в силу різних обставин їх життя склалося так, що житлові умови у них жахливі, або вони взагалі можуть виявитися на вулиці. Ми починаємо цей проект з чотирьох сімей, вони безальтернативно потребують допомоги і вони безальтернативно її гідні ».

Всі учасники — люди складної долі. Наприклад, Оля із Закарпаття була змушена з 14 років взяти під свою опіку молодших братів і сестер, а Павло з Дніпропетровська в 24 роки втратив близьку людину і сам став інвалідом. У Олени з Київської області життя пішло шкереберть після неназваної трагедії, в результаті якої вона з чотирма дітьми залишилася з кредитом і недобудованим будинком, а Зоя з Житомира опинилася в схожій ситуації, але з п'ятьма дітьми на руках.

«Я б нікому не побажала долі наших героїв, — каже Оксана Марченко. — Кожен з учасників пережив життєву драму. Але всіх їх об'єднує не тільки це. Всі наші герої зберегли любов, взаємовиручку, підтримку всередині сім'ї. Їх об'єднує якась незламність. Це люди, з яких потрібно брати приклад ».