Новини про зірок
Подобається

Світла пам’ять! Відомого ведучого знайшли мертвим, поруч з тілом була рушниця і записка

12/11/2017     Автор: Яна Романська
Світла пам’ять! Відомого ведучого знайшли мертвим, поруч з тілом була рушниця і записка

За даними російських ЗМІ, поруч з тілом ведучого було знайдено рушницю і записку

Російський телеведучий Борис Ноткін знайдений мертвим в своєму будинку в Підмосков'ї. Йому було 75 років, передає Корупція.Стар

Популярне: Віра Брежнєва показала дивне сонячне фото

Смерть журналіста підтвердили на телеканалі "ТВ-Центр", де він працював. "Останнім часом він був тяжко хворий", — заявили на телеканалі. Відзначається, що у Ноткіна був діагностований неоперабельний рак 4-ї стадії.

"За попередньою інформацією, телеведучий Борис Ноткін покінчив життя самогубством", — цитує ТАСС джерело в правоохоронних органах. Відзначається, поруч з тілом ведучого було знайдено рушницю і записку.

У прес-службі ГУМВС по Московській області підтвердили факт виявлення тіла чоловіка 1942 року народження, не уточнивши його імені і причин смерті.

За словами офіційного представника главку Слідчого комітету Росії по Московській області Євгенії Кірюшиної, "близько 19:00 надійшло повідомлення про виявлення чоловіка з вогнепальним пораненням в приватному будинку в Одинцовському районі". Вона уточнила, що як основна версія розглядається самогубство чоловіка 1942 року народження. На місці події працює слідчо-оперативна група, ведеться дослідча перевірка.