Новини про зірок
Подобається

Неймовірна красуння! Дружина Дмитра Бджоли викликала справжній фурор у глядачів

12/11/2017     Автор: Яна Романська
Неймовірна красуння! Дружина Дмитра Бджоли викликала справжній фурор у глядачів

Зовсім недавно вийшов новий серіал "Пом'якшувальні обставини" головну роль в якому зіграла дружина відомого російського актора Дмитра Бджоли. Ніжна і красива Катерина Рябова, змогла викликати фурор у глядачів. Варто зазначити, що для актриси це перша роль в якій вона змогла повністю себе відкрити і донести до глядачів все переживання головної героїні Юлії, передає Корупція.Стар.

У фільмі вона грає роль дівчини, яку зрадив близька людина і опинившись в безвиході вона не знає як їй далі жити. У житті в актриси все навпаки, у неї є коханий чоловік з яким вона вже разом 17 років.

Популярне: Те, про що ви навіть не здогадувалися: маловідомі факти про Ніну Матвієнко

Молода пара познайомилася в 2000 році, Дмитро випадково в інтернеті потрапив на відео випускного спектаклю Катерини і відразу ж закохався в неї. Актор сказав собі, що не зупиниться поки не знайде дівчину. І ось через тривалі пошуки він потрапив на її сторінку Вконтакті і написав їй. Так і почалася їхня любов.

Зараз пара виховує дочку, однак Дмитро не поспішає робити коханій пропозицію руки і серце, тому пара до сьогоднішнього дня живе в цивільному шлюбі. Хоча актор не раз обіцяє ЗМІ, що неодмінно узаконить відносини з Катериною. Тому нам залишається вірити і чекати цей знаменний день.

#моихорошие

Публикация от Дмитрий Пчела (@dmitriy._pchela)

моя королева ❤

Публикация от Дмитрий Пчела (@dmitriy._pchela)

Кто-то ….портит фото…?

Публикация от Екатерина Рябова (@katya_ryabova85)